• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Listopad 2011

Witam dziewczyny:-) Jestem w 33 tygodniu ciązy i chciałabym się do Was dołączyć. Jestem już na l4 i też ogarnął mnie szał prania i prasowania ubranek oraz zakupów:) Tak czytałam o tym materacyku, że sama zaczełam się zastanawaić czy go nie wyciągnąć z folii, chociaż do tej pory go nie ruszałam żeby się nie zakurzył.

reklama
Dziewczynki za godzina mam lekarzi i koszmarnie sie denerwuje. Nie wiem czemu ,ale tak mam. Trzymajcie kciuka przez moment.

Patusia - witaj
Ptencer -super ,ze dziewczeta wiedza jak od poczatku sie zachowywac. Oby juz wiecej sie nie krecily.

Hejka Ptencer super, że się odezwałaś, jestem pełna podziwu, że tak świetnie znosisz ciążę, nio i trzymam kciuki, żeby Wasze panienki już pozostały w takiej pozycji aż do porodu ! :):)
winki ja też się zawsze denerwuję jak jasna cholera i w gabinecie mam zawsze podwyższone ciśnienie, oczywiście trzymamy kciukasy - na pewno wszystko jest dobrze, buziaki:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry