Dobry wieczór Mamuśki

zorilla ale masz "szczęście" do lekarzy....
Kachutka kochana super że już jesteście w domku!! Dobrze że mały tak fajnie zareagował na Tosię
Juliett super że Twój Małż tak ładnie opiekuje się małą!! Ja o moim mogę powiedzieć to samo. Też już mu się zdarzyło zostać z Mają i spisał się super.
Gola korzystaj jak mała śpi i tez odpoczywaj!! ja jestem niewyspana od 3 tygodni i to już się odbija na wszystkich naokoło
Niuniunia dzięki za przypomnienie o zaświadczeniu!! dziś mialam odebrać od gina! Zaraz chłopa wyślę;-)
aqua Twoja relacja z porodu fantastyczna!!!! Gratuluję syneczka, że jest takim wzorowym braciszkiem
Dziwczyny u mnie dzis mega intensywnie. Wstałyśmy ok 8... oczywiśćie w nocy 3 pobudki, spałam tyle co nic... Wypucowałam mieszkanie, poszłysmy na miasto. Potem przyszła moja mama z koleżanką z pracy która już dawno chciała zoaczyć moją kuchnię po remoncie bo też chce robić. Zrobiłam nam obiad ( na sczęście miałam mięsko z wczoraj, tylko kasze ugotowałam). po 16 miały przyjść moje dziewczyny z pracy, więc im zrobilam krem cebulowo-serowy i do tego grzanki z serem z piekarnika (wszystko w napięciu czasowym bo małą jeszcze do cyca przystawiałam- ostatnio prawie cały czas odciągam, ale już mnie męczy to odciąganie i chyba już wolę te 20-30 minut mega bólu). No i laski przyszły, posiedziały a ja czuję się dziś wycyckana z wszystkich sił. Maja teraz zasnęła w nowej huśtawce (prezent ode mnie z pracy) a ja mam chwilę żeby do Was zajrzeć..... Idę poczytać relację z porodu Goli.
Miłego wieczoru mamuski:-)
Gola poczytałam i się uśmiałam!! Fantastycznie opisałaś poród:-)