martttika
Fanka BB :)
o niuniunia na porodówce, więc dwupaków coraz mniej
coś czuję, że ja będę ostatnia, ale co tam - cierpliwie się kiedyś doczekam :-) niuniunia trzymam kciuki!!!
Gola zazdroszczę Ci dziadka. Nie wiem dokładnie jakie panują między Wami relacje, ale z tego co czytam baaardzo bliskie. Też miałam taką osobę i bardzo za nią tęsknię
U mnie tez pogoda dzisiaj typowo zimowa, ale jest ładnie mimo tego, że chyba jest mróz
Oszronione drzewa naprawde bardzo ładnie się prezentują, ale raczej nie zachęcają do spacerów :-)
Gola zazdroszczę Ci dziadka. Nie wiem dokładnie jakie panują między Wami relacje, ale z tego co czytam baaardzo bliskie. Też miałam taką osobę i bardzo za nią tęsknię
U mnie tez pogoda dzisiaj typowo zimowa, ale jest ładnie mimo tego, że chyba jest mróz
Oszronione drzewa naprawde bardzo ładnie się prezentują, ale raczej nie zachęcają do spacerów :-)
No ale cóż, faceci tacy są. Całe szczęście że jak już jestem naprawdę zirytowana to potrafi mnie uspokoić. Złą matką chyba jestem, skoro potrafię się zirytować w czasie karmienia. Nie ma Filipa, ale na całą sytuację. Męczy mnie to. Odliczam tygodnie do czasu kiedy zacznę karmić małego butlą.