Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Onanana przyjęli Ci w MOPR wniosek bez peselu małej?? czy już macie jej pesel??bo mi w urzędzie powiedzieli,ze pesel będzie za miesiąc a ma wniosku o becikowe trzeba go wpisać, więc to sobie odłożyłam na później, a da się to załatwić bez peselu?? rodzinne też od razu załatwiałaś??
A rodzinne komu się należy? Nie załatwiałam nic takiego
,zrobić paznokcie u rąk i nóg może to ruszy moją córę do wyjścia 
hej dziewczynki
Tak długo śpicie?
Podejrzanie za pusto na tym forum![]()
Nakarmiłam ją, poszła znowu spać a ja idę pod prysznic i śniadanko skonsumować;-)ja nie śpię i cały czas czuwam :-),ale niestety cały czas cisza
od 7 trzymałam kciuki za mojego D bo zdawał prawko (niestety sie nie udało :-(,ale w łodzi ciężko jest zdać)
a teraz zamierzam przyszykować się do szpitala tzn ogolić nogi i nie tylko,zrobić paznokcie u rąk i nóg może to ruszy moją córę do wyjścia
miłego dnia życzę;-)
ja nie śpię i cały czas czuwam :-),ale niestety cały czas cisza
od 7 trzymałam kciuki za mojego D bo zdawał prawko (niestety sie nie udało :-(,ale w łodzi ciężko jest zdać)
a teraz zamierzam przyszykować się do szpitala tzn ogolić nogi i nie tylko,zrobić paznokcie u rąk i nóg może to ruszy moją córę do wyjścia
miłego dnia życzę;-)