reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

to sa zazwtczaj znieczulenia miejscowe ale musisz uprzedzic ze jestes w ciazy wowczas powinni zastosowac odpowiednie znieczulenie. i uwazaj na rtg, tez przy ewentualnych przeswietleniach trzeba poinformowac o ciazy bo promieniowanie jest grozne dla plodu.
Dentystke juz powiadomilam na poprzedniej wizycie i dlatego tez przelozyla mi robienie zdjecia po porodzie :tak: bylam tylko ciekawa tego znieczulenia ale skoro dentystka uzywa go a raczej wiedzialaby jesli ciezarnym by to szkodzilo tzn ze jest ok :-)

aneta421 witam Cie serdecznie no i wielkie gratulacje :-D

Mysmy niedawno wrocili do domciu :-D pochodzilismy po miescie,tak slicznie dzisiaj bylo ze az szkoda bylo marnowac dnia w domu :tak:Oczywiscie wracajac do domu juz mialam tak wielki glod ze szybciutko zrobilam rybe dzisiaj i od razu bylo lepiej :-D:-D

reklama
Kochane mamy listopadowe, serdecznie Wam gratuluję dzidziusiów w brzuszkach, ja również jestem mamą listopadową tylko 2010. Ech.. jak ten czas szybko leci... :-) Życzę aby maluszki były zdrowe pozdrawiam!

Witam moje kochane ;)
Czy was też nękają zachcianki które są ,że tak powiem zakazanym owocem ;p Mam wielką chęć na piwko ;p A poza tym dzisiaj czuje się doskonale ;)
Witam Nowe Mamusi ;) ;**
I pozdrowionka ;)
Odezwę się dopiero w Poniedziałek ,bo jedziemy z moim na urodziny i pewnie zostaniemy na noc ;p
Życzę udanego wieczorka w sobotę i udanej i słonecznej niedzieli ;))

co do cery to ja takiego trądziku dostałam że wyglądam jakbym dopiero zaczęła dojrzewać.. O zgrozo wyglądam strasznie. I jak sie tu ludziom teraz pokazywać ;/ no i włosy mogę myć codziennie i tak cały czas tłuste ;/ ale co tam - przeżyję wszystko dla mojej fasoliny ;D

a jeśli chodzi o witaminy to też biorę falvit mama (to znaczy jak zdąrzy mi dotrzeć do żołądka zanim zniknie w porcelanie ;/)

Ostatnia edycja:
Witam,

chciałabym dołączyc do grona listopadówek 2011.
Póki co termin mam na 5.11.11, czyli przy okazji urodziny mojego męża.
Nasza córeczka urodziła się dokładnie w moje 30 urodziny, więc to nie może być zwykły zbieg okoliczności.
Ja się naprawde będę śmiała, jeśli to będzie chłopczyk.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę spokojnych dni.

zakazane zachcianki? Kawa, herbata, martini bianco (haha, to już trudno, muszę przeboleć). A tak nie za bardzo przepadam za tym, czego mi nie wolno więc nie ubolewam :-)

Tomka witam Cie moja droga no i wielkie gratulacje :-D
ewika widze ze mamy dokladnie ten sam problem z cera :-( nie dojsc ze wyskoczyla mi opryszczka na ustach to w dodatku ten tradzik az moj sie dziwi i mi powtarza ''co mi sie stalo'' :eek: z wlosami na razie nie mam problemu na szczescie :tak:
Zakazane zachcianki :-D ja takowych nie mam :tak: kawe kiedys pilam sporadycznie rozpuszczalna a od jakiegos czasu nie pije bo nie mam ochoty :-) alkoholu nie pije,wiec nie mam za czym ubolewac :-D

reklama
Martynka jak nie lubię piwa tak dzisiaj bym się napiła ;)
mój D wziął dzisiaj Kubę na spacer więc miałam trochę wolnego więc sobie poleżałam przed tv :) za to teraz czekam aż mi się szarlotka upiecze i ide się położyć bo jakaś zmęczona się czuje chociaż spaliśmy do 10 :D

Do góry