reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

reklama
AniaWroc 3maj sie moja droga,odpoczywaj duzo i nie przemeczaj sie teraz,trzymam kciuki za was :-)
Ja sie musialam polozyc na 1h bo tak mnie glowa bolala i w dodatku taka slaba bylam ze nie moglam wytrzymac:no: Chyba niskie cisnienie mialam,teraz troszke juz lepiej mi zrobilam sobie taka oszukana,slabiutka rozpuszczalna kawe,nawet w smaku nie przypomina kawy tylko mleko i woda z cukrem :eek:

witam Was bardzo serdecznie,

Przepraszam, że się tak wtrącam i mam nadzieję, że nie będziecie miały mi tego za złe. Wszystkim Was serdecznie gratuluje ciąży i życzę spokojnych miesięcy:*

Mam jeszcze pytanie do NIMFI, bo widziałam, że pisałaś, że u Ciebie w Krakowie znajduje się hurtownia wózków a my jesteśmy na etapie rozglądania się za nimi, mamy kilka upatrzonych modeli ale chcemy je zobaczyć na żywo. Może w tej hurtowni one będą lub coś innego rzuci nam się w oczy. Babrdzo prosze Cię o adres tej hurtowni, jeśli to nie problem:-) może są tam jeszcze inne hurtownie to chętnie też je odwiedzimy.

Z góry dziękuję i przepraszam za wtargnięcie:-)

http://www.free-trade.cracow.pl/

Strona internetowa ale nie sugeruj sie zdjeciami gdyz sa przestarzale. w realu maja naprawde fajne i nowoczesne rzeczy.
Hurtownia większa jest na ul. Sw. Kingii 6 tel 656 00 61
Mniejszy sklep na ul. Centralnej 41 tel 425 78 32 - ja w tym sklepie robilam zakupy bo mam bliżej

Maja wozki, meble dzieciece, ubrania, kosmetyki itp.

Z tego co pamietam, to jesli zrobisz pierwsze zakupy za kwoet powyzej 200zl to dostajesz od nich karte znizkowa i przez 2 lata mozesz kupowac wszystko w cenach hurtowych :-)

Mnie sie ta znizka teraz skonczyla, ale mogę ja zaktualizowac :tak:

Dzięki za odpowiedzi. Entuzjazm mój opadł, nie widzę tego kolorowo, jestem zła i płakać mi się chce. Ale muszę siedzieć w robocie.
I tak jak się okaże że jest ciąża w macicy, to lekarz nastraszył mnie, że czekają mnie testy genetyczne, bo moja siostra jest chora! Już w ogóle mnie załamał.

Sara a moze zmien lekarza??? Testy genetyczne sie robi zazwyczaj po USG genetycznym. Jakis dziwny ten twoj lekarz jest. Jak mozna tak straszyc i odbierac nadzieje? Nie kumam. Badz dobrej mysli. I pomysl, moze warto zmienic lekarza na jakiegos bardziej dyplomatycznego?

czesc dziewczyny ja po dlugiej nieobecnosci znowu sie odzywam niestety ostatni czas spedziłam w szpitalu trzymali mnie ponad tydz z powodu krwawienia i wczesniejszych poronien. stwierdzili poronienie zagrażające dostalam leki na podtrzymanie. dzisiaj wypisali do domku bo na usg pokazało sie serduszko. ale mam za male cialko zolte i powiedzieli ze moze sie sie nie udać zobaczymy poki co walczymy dalej.
a tak przy okazji witam wszystkie nowe i "stare" mamusie

Ania wroc ja tez lezalam 5 dni w szpitalu na rozkurczowych. A dali ci podtrzymujace leki? Jesli za male cialko zolte to ci powinni przepisac duzo progesteronu na wspomaganie. Ja jeszce dostalam clexane w zastrzykach na ukrwienie macicy. Badz dobrej mysli i cisnij lekarza o duze dawki progesteronu chociazby do momentu az lozysko przejmie wszystkie funkcje.

reklama
Hej dziewczyny... troszkę mnie nie było - ale miałam w pracy małe urwanie głowy i nie było czasu zaglądać na moje ulubione forum. Oglądałam sobie w innym temacie Wasze brzuszki :) Śliczne są... U mnie nadal miło i przyjemnie - brak nudności i innych dokuczliwych objawów :)
Wizyta u lekarza za równy tydzień - Prima'a'prylisowo- ale mam nadzieję zupełnie poważnie. A dziś czeka mnie miły wieczorek. Mój M postanowił zrobić moje ulubione spaghetti i wypożyczył film na DVD. Zapowiadają się same przyjemności... mam nadzieję zakończone "przytulańcami"...

Do góry