ponko
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Ja dzisiaj dzień zaczęłam nieciekawie, niemal zasłabłam pod prysznicem z głodu! Nie byłam głodna, jak szłam się myć, ale nagle zrobiło mi się ciemno przed oczami i pomyślałam, że albo zwymiotuję, albo się przewrócę, albo jedno i drugie. Na szczęście A. pospieszył z pomocą i jest już o niebo lepiej 
W poniedziałek mam wizytę u lekarza, jestem ciekawa, czy będzie milsza niż ostatnio (postanowiłam dać jej ostatnią szansę, każdy może mieć gorszy dzień), jeśli nadal będzie niezbyt sympatyczna zmieniam lekarza. Potrzebuję osoby, która mi będzie pomagać i mówić, że wszystko jest w porządku, a nie dołować...
Dzisiaj takie miałam skurcze z rana, że aż się przestraszyłam, (ból na dole brzucha i pleców) ale też przeszło i już wszystko jest w normie. Mam nadzieję, że już tak zostanie.
Od środy zapisuję się na basen, bo w końcu przyda mi się trochę ruchu, a kręgosłup ostatnio mnie boli więc wykorzystam chwilę wolnego

W poniedziałek mam wizytę u lekarza, jestem ciekawa, czy będzie milsza niż ostatnio (postanowiłam dać jej ostatnią szansę, każdy może mieć gorszy dzień), jeśli nadal będzie niezbyt sympatyczna zmieniam lekarza. Potrzebuję osoby, która mi będzie pomagać i mówić, że wszystko jest w porządku, a nie dołować...
Dzisiaj takie miałam skurcze z rana, że aż się przestraszyłam, (ból na dole brzucha i pleców) ale też przeszło i już wszystko jest w normie. Mam nadzieję, że już tak zostanie.
Od środy zapisuję się na basen, bo w końcu przyda mi się trochę ruchu, a kręgosłup ostatnio mnie boli więc wykorzystam chwilę wolnego
uwazaj na siebie i nie wykonuj zbyt energicznych czynnosci teraz, do wszystkiego trzeba podchodzic lajtowo i ze spokojem
na drugie snadanko zjadlam banana,jogurt i wypilam soczek pomaranczowo-cytrynowy ale czuje ze nadal bym cos zjadla i nie mam zadnego pomyslu 
Czynsz mamy tak wysoki ze az nie moge patrzec na rachunki. Co chwile jakas podwyzka albo doplata do CO czy wody. Dodam ze moi dziadkowie maja dwa razy wieksze mieszkanie niz my a oplaty nizsze