reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2011

No to pięknie, czyli szczepili ją z tej serii, która później została wycofana:baffled: Ale co to oznacza dla mnie? Mam się czegoś obawiać czy jak?

Anguuuuuun,
please poratuj swoją opinią.

reklama
onanana, aqua - no superowo się spało. Zwykle wstajemy o 6, a o 9-10 jest już pierwsza drzemka Małej, teraz wszystko się poprzestawiało.

anek - dzięki za info, będę sprawdzać u siebie, choć ten temat szczepionek mnie już wyczerpuje

STO LAT DLA ROCZNIACZKÓW - Poli, Frania, Tymka, Malutka!!

anek preparat niejednorodny - jabym raczej pomyslala ze ewentualnie moze nie byc skuteczny... ale jakby mial zagrazac to by pewnie ci napisali. Przy czym mnie bardziej martwilo to info o wysokiej zawartosci rteci w szczepionce. widze ze na ten temat ci nie wspomnieli :baffled:

przy czym wg. artykulu dotyczyc mialo to woj. Podkarpackiego. Tylko niektore fiolki byly w ten sposob "uszkodzone" a co za tym idzie szansa jest na to ze nas ominely - chyba?

http://warszawa.naszemiasto.pl/archiwum/1963768,szczepionka-euvax-wycofana,id,t.html

i byly juz takie przypadki wczesniej... szkoda ze czlowiek nie wiedzial :(

http://www.dzienniklodzki.pl/artyku...ke-dla-dzieci,id,t.html?cookie=1#czytaj_dalej

http://www.sfora.pl/Uwaga-na-grozne-szczepionki-a5509

z tego co doczytalam to objawy poszczepienne powinny byc nagle po szczepieniu ;)

Ostatnia edycja:
Hejka u nas wszystko oki ;-)Byłyśmy na spacerku do przychodni po skierowanie na morfologie i jutro idziemy z Martynką a w środę na szczepienie :baffled:Mała teraz śpi a ja jem kanapki z pysznym serkiem białym (od teściowej) i dżemem truskawkowym i popijam herbatką :-)Noc dziś juz oki 2 pobudki od dłuższego czasu tak nie było..
niuniunia trzymajcie się dziewczyny ;-)Zdrówka dużo :**
nimffi oby szybko ten ząbek Kubusiowy się pokazał;-)
onanana właśnie ciężko dojrzeć czy są ząbki ale jeszcze chyba nie...ale tuż tuż.Super że twoja dama już zdrowa i zadowolona z żłobka :-)

Buziaczki i dużo zdrówka dla naszych roczniaków :-)

Dziewczyny przepraszam, ale nie dam rady poodpisywać. Chora jestem coraz bardzie, humor mam fatalny, bo wszystko zaczyna sie walić zawsze w najmniej odpowiednim momencie:-(Chociaz Natusia grzeczna.
No i od wczoraj Natalka jeździ już jak królowa:-) Rywalizację zdecydowanie wygrał Romer:tak:Była obawa, ze nie bedzie pasował do naszego auta, ale na szczeście pasuje. A pokrowiec z poprzedniego fotelika juz sie suszy po praniu dla nowego właściciela:-)

Polciu, Franiu, Tymusiu i Malutku wszystkiego co najlepsze w te Wasze pierwsze urodzinki!!! Zdrówka, radosci w zyciu i wielu wspaniałych chwil!

Franio, Tymuś, Mateuszek - 100 lat kochane chłopaki !!!!!!

Dziewczyny, dziękujemy baaaardzo za wszytskie miłe słowa i życzenia!
Szczególne podziękowania dla:
onany, martttiki, Aneczki! - kochane jesteście:*****

Ja dziś już lepiej, choć nie czuję się fizycznie dobrze, ale mam problem z jedzeniem. Pola dziś średnio grzeczna ;) Byłyśmy u mojego dziadzia, przyjechał mój brat. Tata Poli też był.
Dziewczyny przepraszam, nie mam siły odpisać, a czytałam. Jeszcze raz WSZYSTKIM WAM dziękujemy!!!!!!

Polishonku, Mateuszku ,Franusiu,Tymusiu.. Sto najszczesliwszych lat ,duzo usmiechow ,by mamy zawsze mialy czas.. 11962755230575887_QQWKv6pG_c.jpg

reklama
Do góry