reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Czesc dziewczyny a w pl jak sprawdzaja szyjke ponoc nie wolno robic dopochwych usg? Ewel udanej podrozy ... ja juz popakowalam prawie wszystko jeszcze tylko to co wyschnie i wyruszamy jutro :-) dzis ostatni dzien do pracy troche mi sie nie chce no ale cuz ... :-)

Szyjke Lekarz Sprawdza przez normalne badanie ginekologiczne. Lekarz wyczuje jaka ma długość. Ja tak w pl miałam podczas pierwszej ciazy, co miesiąc Chyba sprawdzana. A nie tak jął tu ani razu :/

Dokladnie ale jak są jakieś bóle czy coś to nie sprawdzi tego ręką czy się nie skróciła robi wtedy usg dopochwowe nawet na IP je miałam szyjkę jakoś zmierzyć muszą... Takie usg nie szkodzi jak ma się np 2 co innego co tydzień :-)
Dzieki Wam no leci szybko:) za 45 min na miejsci

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ona mi w tej ciąży sprawdzili raz na usg zwykłym ale poprzednio sprawdzali dość często ze względu na moja historie teraz czuje sie plama z jednej strony każdy mi mówi ze to będzie cieżko i wogole a z drugiej zero opieki lekarskiej 23 moja matka wraca do domu i zacznę płakać dopiero bo teraz odpuszczam sobie wszystko i nic nie robię

Hej:) Ja wczoraj po spacerze zaniemogłam przyszłam to chciałam się położyć jak najszybciej i w efekcie o 20 już spałam:D

A co do Usg to położna powiedziała tak jak mówicie że nie jest refundowane i oni nie robią w szpitalu nawet na stronie to sprawdzałam chyba że ktoś ma wskazania i skierowanie od swojego lekarza to wtedy tak:)

Udanego wypoczynku dziewczyny:) a przede wszystkim pogody u mnie dziś dziwna ta pogoda ale zaraz biorę sie za jakieś pranie

Z tym szpitalnym jedzieniem to jest masakra jakas dobrze ze szpital mam 1,5km od domu :)
Zawsze cos ktos przyniesie :)
U mnie co 3 tyg mam wizyte na pc i zawsze lekarz bada ginekologicznie jak szyjka czy ujscie zamkniete i czy macica prawidlowo sie podnosi w 1 ciazy od 33 tyg zaczela mi sie skracac i mialam rozwarcie minimalne od 36tyg i normalnie funkcjonowalam :)
U mnie na to 3usg dostaje normalnie skierowanie z patologii ciazy i nie ma z tym problemu gdzies w 33tyg robia i moj gin mowil zebym prywatnie tez przyszla po 30tyg to sprawdzi lozysko itd wiec pewnie bede miec jeszcze 2 razy :)
Wczoraj sie z moja mama poklocilam ze szok i jakiegos dola mam...Bylysmy w lidlu z nia i moja siostra i tym moim lobuzem kolejka do kasy ze szok a mlody wybiegl ze sklepu one stoja zero reakcji to ja brzuch pod pachy skok przez bramke w wolnej kasie obok i dawaj za nim a ona na mbie z morda jeszcze....ostatnio u nas na parkingu na galeri tak zginelo 2letnie dziecko...Ona swoja a ja swoje a ze gebe am niewyparzona to poszlo po calosci...ehhh wygadalam sie wam :)

Niestety w panstwowych szpitalach dobrego jedzenia nie zasmakujemy, chociaz jak moj tata byl na kardiologii to nie narzekal na posilki :).

Dzisiaj dzwonilam pytac sie o dni otwarte w szpitalu ktorym chce rodzic no i w sierpniu idziemy :)

Ja nawet na jedzenie nie narzekałam ale na jego temp. podawania ale to chyba takie zboczenie z czasów szkoły... No i strasznie nie lubiłam jabłek pieczonych najgorsze co mogło być...
Zaś mój tata jak był w innym szpitalu to jemu dowoziliśmy jedzenie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry