ona_13
Fanka BB :)
Ja jeszcze nawet butelek nie kupowalam dlatego bo niewiadomo co będzie mam zamiar kupić jakąś jedna tylko wrazie właśnie potrzeby żeby sobie leżała. Lepiej jedna mieć w zapasie niż wcale..
Dzisiaj pierwszy raz czułam jak mała miała czkawke. Wczoraj mój przykladał rękę do brzucha i mówi że jakieś szaleństwo on sobie nie wyobraża żeby coś w.brzuchu mu się ruszyło i go kopalo
i pyta a to boli wogole? w sumie nie mu mowie, chyba że kopie mnie po pecherzu to dziwne uczucie. I czasem jak się dziecko ułoży po jednej stronie i mi się w tym miejscu napina strasznie brzuch a do tego buszuje.
Wczoraj właśnie idąc z siostrą na zakupy tak mialam ze czułam z jednej strony mega twardy brzuch i aż iść nie mogłam bo mnie cała strona ciągnęła
Dzisiaj pierwszy raz czułam jak mała miała czkawke. Wczoraj mój przykladał rękę do brzucha i mówi że jakieś szaleństwo on sobie nie wyobraża żeby coś w.brzuchu mu się ruszyło i go kopalo
Wczoraj właśnie idąc z siostrą na zakupy tak mialam ze czułam z jednej strony mega twardy brzuch i aż iść nie mogłam bo mnie cała strona ciągnęła