reklama

Listopad 2015 :)

reklama
U mnie w szpitalu jedzenie spoko ale tam gdzie urodzili sie chłopaki nie wiem czy kojarzysz salisbury to lipa wielka a szpital to baraki :)

Tylko bliźniaki córka wypad wakacyjny do Pl dostałam skurczy szyjka sie skróciła i dwa miesiące w szpitalu i urodziłam ale nie pracowałam nigdy w Polsce tutaj pracowałam tylko w princess ann hospital w southampton a studiowałam na uniwersytecie tez w soto a salisbury ta sama droga co do pool tylko od ciebie to chyba pierwsze będzie pool bo to w druga stronę jak dobrze kojąze

To w pool byłam kilka razy nawet na zakupach. Myslalm że może wszystkie tu. To miałaś mama niezły urlop z przygodami w szpitalu. Czasem tak się zdaza niestety. Ja właśnie mam nadzieję że moja szyjka jest teraz ok bo kurde nikt tego tu nie sprawdza. A czuć wogole czy szyjka się skraca za wcześnie? Bo w pierwszej Ciazy akurat miałam wszystko ok t o nawet nie mam pojęcia. Bo skraca się ale przed porodem tyle wiem

Czesc dziewczyny a w pl jak sprawdzaja szyjke ponoc nie wolno robic dopochwych usg? Ewel udanej podrozy ... ja juz popakowalam prawie wszystko jeszcze tylko to co wyschnie i wyruszamy jutro :-) dzis ostatni dzien do pracy troche mi sie nie chce no ale cuz ... :-)

W moim szpitalu jedzenie bylo ok tylko smieszne ze podaja takie rzeczy ktore nie powinna jesc matka karmiaca a o sok jablkowy twoj zrobia ci awanture :)
Tak jak karmisz trzeba wypijac min 3l dziennie najlepiej wody (w to wchodzi tez zupa, herbata itp.)

reklama
My w drodze, ale powiem Wam że jak ktoś nie jechał jeszcze pendolino to mogę śmiało polecić.. Podróży się wcale nie czuje, jest wygodnie i miło. Zero problemów gdzie stanąć na sikanie he mogę wstać kiedy chce mąż też nie musi prowadzić :-) odprezajaco.
Kinia to udanej podróży Wam życzę. Ja wczoraj przez to ze cały dzień na nogach to miałam te skurcze braxtona musiałam na zakupach co jakiś czas siadać żeby przechodziło. Dziś spokój. Siedzę od 7 w pociagu:) na 10 będziemy na miejscu.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry