reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ewel87 ​koniecznie pochwal się wynikiem bety :)

Macie doświadczenie z antybiotykami w ciąży? Bardzo się boję, że dzisiejsza wizyta u rodzinnego zakończy się receptą.

Sa antybiotyki ktore mozna brac w ciazy wiec jak powiesz ze jestes w ciazy to lekarz bedzie wiedzial co ci przdpisac. Czasami lepiej dla dziecka ze wezniesz leki dopuszczalne w ciazy niz mocno oslabiony organizm choroba mamy z doswiadczenia wiem ze lekarze u kobiet w ciazy omijaja antyniotyki najpierw staraja sie leczyc lagodnymi srodkami

Calinechaa moEsz kupic gotowa taka herba te albo sieniutkie plaserki wrzucić do herbaty cytryna I miod lub cukier mowie ci stawia na nogi

Ja w poprzedniej ciąży bralam antybiotyk na zapalenie szyjki macicy nie zaszkodziło to dziecku.
Wy takie ciśnienie uwazacie za niskie ??? To ja pisze o takim 86/44 . Ja takie miałam jak zemdlalam zresztą w standardzie tez nie wiele większe.
Ja w staniku nie dam rady spać te fiszbiny i tak dalej ale spróbuje zakładać sportowy może mi trochę ulzy a co do siary to z piersi mi nie leci ale moje biustonosze po noszeniu pachną/ smierdza mlekiem. W poprzedniej ciąży tez od razu pojawił mi się taki zapach

Nie ze mi leci jak wycisne z sutka to pojawia sie kropelka ale na staniku nic nie czuc. Ja to cisnienie co podalam to mam takie srednie capzasami spada i wtedy tez zle sie czuje chociaz jak mi sie czasami przytrafi takie ksiazkowe 120 na 80 to mam uczucie ze zejde. Ja jestem pod opieka kardiologa i takie niskie cisnienie niczemu nie szkodzi ale po zabiegu chca mi zwolnic prace serca bo 90-100 zle wplywa na serce

Hej dziewczyny ja tez mam cisnienie standardowe 80/50 i to jeszczepo kawie ale zawsze takie mialam w pierwszej ciazy tez.

Claudia mnie leci mleko z sutka jak scisne, nie wiem od czego,przestalam karnic w grudniu czyli zaledwie 3 mce temu moze to jeszcze sie nie uregulowalo. Mam nadzieje ze to nie jest jakis zly znak

reklama
Witam dzisiaj dziewczynki :) a ja muszę stwierdzić że zawsze do gin chodziłam prywatnie ale w grudniu mój pan dr poinformował mnie że od stycznia będzie przyjmował na NFZ w przychodni oddalonej ode mnie jakieś 30 min drogi :tak: Tym sposobem nie płacę ani za wizyty ani za badania HIP HIP HURA bo to jednak jest oszczędność.
Nie uwierzycie co wczoraj zrobił mój genialny mężuś. Wraca wieczorem z pracy i pyta czy nadal podoba mi się ten wózek który miał nasz młodszy syn ? odpowiadam że tak bo był super tylko teraz chciałabym inny kolor, na to on stwierdził, że super bo właśnie taki kupił od kumpla w stanie idealnym - tym sposobem pierwszy zakup już jest. Mam tylko nadzieję że nie za wcześnie.

Do góry