reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dzień dobry

Witam nowe Mamusie :)

W nocy budziłam się tylko dwa razy, sukces! A teraz pierwsze mdłości :-D

A za oknem deszcz ze śniegiem. Ja chce wiosnę

anma i natka witajcie serdecznie :)

Dziewczyny czy w ciąży można jeść ząbek czosnku na przeziębienie, czytam różne artykuły i wszędzie co innego. Tak samo z wapnem. Normalnie głupieję popijając herbatkę z bzu

Kleopcia ja padam wcześnie i się budzę rano he. A potem znowu spać się chce.... Zaczynają piersi boleć ;)) fakt dziś brzydko i u Nas i tak będzie w listopadzie Ale za to wiosna już będą duże dzieciaki he tak że będą miały piękna pogodę by oglądać już świat

Hej dziewczyny witam nowe mamy :-)
Asia mozna jesc czosnek I wapno tez w ciazy :-)
Ja dzis spalam w m miare ok zlapalam wczoraj mala drzemke w ciagu dnia no ale nic sie nie stalo I w nocy spalam co do pogody to u nas bardzo ladnie wiosna tydz temu widzilam motyla a dwa dni temu wielkiego baka :-)

****** kto chce sie dopisac do listy prosze wyslac nick plus date porodu na priv dziekuje******

reklama
An_ma trzymam kciuki!
Jak w pieszej ciąży zobaczyłam 2 kreski to byłam pewna, że to nieodwracalne. Kazałam sobie kartę ciąży w 6 tyg założyć. Nie wchodziłam na fora. A teraz widzę jak wiele poronień się zdarza.

Do góry