reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2015 :)

Stella - moja obecna ciaza jest dzieki in vitro... Gleboko wierze, ze teraz sie uda szczesliwie!
A ja mieszkam niedaleko Krakowa ;)
Dziewczyny my przez 3 lata leczenia wydalismy ponad 30 tys. I wydalibysmy jeszcze wiexej, by spelnic marzenie :) wiele sobie odmawialismy, pojawialy sie kredyty... Ciezka i kreta draga byla. Obysmy wszystkie ciaze donosily!!!! Szczesliwie urodzily :)
Milego dnia zycze!

reklama
An_ma ja też jestem w ciąży po in vitro;-)
Jutro mam USG serduszkowe i niesamowicie się stresuję;-(
Udało Nam się za drugim transferem, drugie podejscie w programie rządowym.

Caliczkaa - musicie bardzo wierzyc w dzieciatko! Ja juz jestem poiusg serduszkowym ;) choc tez bardzo sie balam tego usg. Ale jak juz serduszko zobaczylismy to sie poplakalam ;) nam tez sie udalo za drugim transferem. Pierwszy mialam w grudniu. Powodzenia!!!!

Hej dziewczyny ale naprodukowalyscie:-)Witam wszytskie nowe I gratuluje:-)
U mnie nadal objawy delikatne:confused2:nic wielkiego sie nie dzieje troszke mnie to stresuje:eek:

Właśnie jak boli brzuch np to się martwię czy jest ok jak przestanie boję się że dziwne że objawu nie ma....
Ja czasami mam wrażliwe piersi Ale nie ciągle . Miałam 3 dni takie co ciągle bym spała a teraz przeszło tylko ciągnie w brzuchu i nic więcej

Ewel w ostaniej ciazy (ktora stracilam ) przytulalam sie z kibelkiem ciagle do tego stopnia ze bralam leki a teraz taka cisza szkoda ze wszytskie moje ciaze nie byly takie sympatyczne jak ta :-)

reklama
Do góry