Żołna
Fanka BB :)
Też miałam, ale to serio nie takie straszneOkey spróbuję trochę mam objekcie ale czego się nie robi![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam, ale to serio nie takie straszneOkey spróbuję trochę mam objekcie ale czego się nie robi![]()
Jak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocyWięc niestety masz przez to namieszane w wynikach![]()
Zobaczę co rano pokaże. Może rzeczywiście będą inne wynikiTeż miałam, ale to serio nie takie straszne![]()
Nie, chodzi o to byś spala raczej ciągiem, każde wstanie do toalety może zaburzyć wynik.Jak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocy
Ja często sikamNie, chodzi o to byś spala raczej ciągiem, każde wstanie do toalety może zaburzyć wynik.
Dobra postaram sięTylko staraj się nie wstawać w nocy. Wiem, że to nie łatwe. Ja musiałam zmienić swoje nawyki, ale czego się nie robiło![]()
Ja trzymałam ile się dało, a jak już nie mogłam to mierzylam i dopiero wstawałam, ale zapisywałam godz pomiaruJak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocy
Będzie Ci ciężko uzyskać sensowny wykresJa często sikamprzez leki nic z tym nie zrobię