adiika
Fanka BB :)
Haha doobreWłaśnie oglądam te testy od @LadyCaro i patrzcie co mi podpowiadają, że mi się spodoba
Zobacz załącznik 1585823

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha doobreWłaśnie oglądam te testy od @LadyCaro i patrzcie co mi podpowiadają, że mi się spodoba
Zobacz załącznik 1585823
A tak pięknie się zaczęłoWykres wstyd wrzucać...
Zobacz załącznik 1585831
Ja zawsze kupuje na podstawie tabeli i wymiarów w niej. Rzadko sugeruję się rozmiarem S,M,L.Mamy pytanie trochę na pozór durne. Pierwszy raz zamawiałam na shain. Czy jest różnica w rozmiarze XXL i 2XL? Bo jedne są za duże, drugie za małe. Czy ja mam po prostu pecha i nie umiem trafić z rozmiarem.
Potrafie wysikac dwie kreski 14 dni po podaniu. To jest dopiero jazda w glowie. Nie wspomne jakie jest tourne po laboratoriachja Cię podziwiam, testowanie po Ovi to jest wyzwanie dla glowy
Może to jednak jakieś biochemy? Bo 14 dni po to już naprawdę nie powinno go być.Potrafie wysikac dwie kreski 14 dni po podaniu. To jest dopiero jazda w glowie. Nie wspomne jakie jest tourne po laboratoriach![]()
Raczej nie. Dzieki temu wiem chociaz ile u mnie beta wynosi tak gdzies od 10 dnia po podaniu. Wlasnie zastanawia mnie za kazdym razem jak to jest, ze beta na poziomie 1-2 a test pokazuje blada kreske.Może to jednak jakieś biochemy? Bo 14 dni po to już naprawdę nie powinno go być.
13 dni po podaniu. Beta 2.14. Test z pazdziernikaMoże to jednak jakieś biochemy? Bo 14 dni po to już naprawdę nie powinno go być.
Zle spojrzalam na daty. Beta wynosila 1,73. Jeszcze lepiejJak znajde zdjecia to Wam podesle.
13 dni po podaniu. Beta 2.14. Test z pazdziernika