reklama
I
inna_a
Gość
mój miał tylko 37 i marudził dałam mu viburcol i był bardzo spokojny ogółem po szczepieniu słodko spał... a tak nic poza tym
I
inna_a
Gość
myśmy smarowali godzinę po altacetem tak zaleciła pielęgniarka żeby zapobiec no i nie miał, ani kropki, ani opuchlizny tylko mój miał te szczepienia na NFZ czyli w rączkę i 2 nóżki
andrzelika a czy to ma jakieś znaczenie szczepionki płatne czy na NFZ, my wszystkie szczepienia 5w1 przeciw WZBW mamy w nóżkę w udo tylko na gruźlicę w rękę w ramię i w tą rączkę do 6miesięcy nie powinno się szczepić innymi szczepionkami 

I
inna_a
Gość
mirelka ale przy tych innych jednorazowo chyba nie dają w dwa uda i rączkę
I
inna_a
Gość
mojemu małemu dali za jednym razem w rękę jedno udo i drugie czyli 3 naraz najgorsze to są te w udo
u nas I szczepienia też rozmieszczone 1xprawe udo, 1xlewe udo i 1xprawa rąsia bo w lewą był kłuty w szpitalu miał bąbelek jeszcze. a teraz przy II szczepieniu ( wykupionym) było tylko 1xprawe udo, i o ile tamte szczepienia przeszły bez śładu o tyle po tym mieliśmy stan podgorączkowy, zielone kupki i opuchniętą nóżkę :/
reklama
I
inna_a
Gość
julianna u nas tak samo jak u ciebie że trzy razy , a mój właśnie to zwykłe bardzo dobrze przeszedł