Ja tez na naturalne nie mogę sobie pozwolić bo co z siwcami zrobię? A już miewam niestety. Póki co wyglądam jak siedem nieszczęść ale ogólnikowo, wiec włosy mi w tym nie przeszkadzają. Potem zaszaleje hihi.
Ja mam ten Sonoline. Z tym, ze mi służył juz w poprzedniej ciazy. Tekila Ty masz już dużą ciaze.. Ja słyszałam wczoraj i dzień wcześniej tylko wylapalo, to jednak 8+2.. Z czasem ruchy juz wystarcza choć ja i tak jeszcze sprawdzalam. W poprzedniej ciazy, na moim nie było opcji nie znaleźć, bo niektóre myślą, że to mega stres wtedy.
Pisalam juz kiedyś, że to zależy czego oczekujesz. Moim zdaniem Emkowy jest super, czuły tak samo chyba. Ale ja musze mieć ekran, bo jak coś przysłania i nie słyszysz to pokazuje chociaż na monitorze, ze tętno jest. No i głowica łatwiej szukać w konkretnych miejscach. Nasz Dex lubił uciekać.
Aob przeziernosc karkowa to NT. Określa czy dziecko może być chore, mieć zespół downa. No i przy tych prenatalnych sprawdzają bardzo dokładnie rozwój malucha, czy wszystko jest jak być powinno bo zakończyło się tworzenie narządów.
Emka baardzo się ciesze. Umnie teraz sprawdzanie będzie jak poprzednio, rano i wieczorem. Teraz czekam na męża i będziemy słuchać.
Powiem Ci, że wczoraj wymiotow brak o dziwo i gdybym nie sprawdziła to dziś bym po ścianach chodzila.. Szczególnie, że dziś o dziwo znowu póki co brak..
Z tymi włosami to jak Tekila pisała..Nie każdemu wszystko pasuje. Jakie macie typy urody?
Milagros teraz to chyba każda dziewczyna ma takie hihi. Juz była na to moda, 2 lata temu?