reklama
linka1985
Fanka BB :)
Ja byłam przerażona to niebyl jeden uwierz mi , ona co tydzień miała usg w szpitalu bo poważne wady serca i musieli sprawdzać czy serduszko bije wiadomo ze co tydzień do Krk nie jeździła tylko raz w miesiącu. . I tam widzieli w 12 tygodniu szok .. ja jak chodzę do mojej to patrzę czy serce bije i tyle , uspokoili mnie w Krk ze dzidzia zdrowa ... a umie to nawet iść nie ma do kogo , teraz to chociaż da się u nas rodzic bo kilka lat temu to kobiety z tego miasta rodzą uciekały jak najdalej , ordynator się zmienił ale reszta kadry ta sama
ile dzieci dziewczyny jest chorych przez wcześniejszego w necie można poczytać matki walczą po dziś dzień o odszkodowania , był maniakiem porodów naturalnych i nie patrzał czy dziecko daje rade
wiklinka
Fanka BB :)
Dziewczyny pomocy . Przepisal mi gin ten progesteron a na opakowaniu ,, soft capsules for oral or vaginal route,, to ja mam sobie wybrac czy chce to polknac czy wlozyc? Nie chcialabym zjesc czegos co powinno byc w innej czesci
ratunkuuuu
D
Deleted member 158337
Gość
Wiklinka nie pomogę wiem że jest lutka dopochwowa pod jezyk i chyba do lykania...
Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
A to pewnie jak masz wybór 
D
Deleted member 158337
Gość
Wydaje się duża, ale totalnie się nie znam 
reklama
Wiklinka podziel sobie.. Bardzo duża dawka..juz raczej schofzimy z tego. Bierz max 200 jak się nie da po 100. I uważaj by się objawy nie nasiliły.
I właśnie przez takich konowalow, tu jest inny podział. Usg Prenatalne robią tylko ludzie od usg a nie od wszystkiego. Do tego osobno są specjaluscie do usg po cc etc.. I niby Kijowa tu opieka ale nie do końca.. Bo normalnie mają wszystko gdzieś i na luzie ale jak tylko coś to się działa bez względu na wszystko..
Milia bardzo dziękuję za pamięć. Tak, to z tego powodu. Troszkę jestem zmartwiona ale powinno być dobrze.
Witaj Jostyna. Czemu nie robisz prenatalnego?
I właśnie przez takich konowalow, tu jest inny podział. Usg Prenatalne robią tylko ludzie od usg a nie od wszystkiego. Do tego osobno są specjaluscie do usg po cc etc.. I niby Kijowa tu opieka ale nie do końca.. Bo normalnie mają wszystko gdzieś i na luzie ale jak tylko coś to się działa bez względu na wszystko..
Milia bardzo dziękuję za pamięć. Tak, to z tego powodu. Troszkę jestem zmartwiona ale powinno być dobrze.
Witaj Jostyna. Czemu nie robisz prenatalnego?