Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie dziś cały dzień boli podbrzusze... pachwiny ciągną...
II trymestr miał być lżejszy, ale nie jest ciągle mi słabo, w głowie mi się kręci, może nie mam mdłości non stop, ale jak tylko zgłodnieje to masakra. I skarpetki męża wyczuwam z daleka![]()
Dzien dobryu mine usg super z rana, oba dzieciaczki kręciły się jak szalone, serduszka biją jak należy. Teraz genetyczne 15 maja i można wstępnie odetchnąć
![]()
Wiecie co skoro rozmawiamy o zakupach mniejszych lub większych co myślicie o zabawkach kontrastowych dla niemowląt o np. takich jak na tej stronie Link do: Wszystkie
Chciałabym zakupić (oczywiście później) właśnie takie zabawki - proste, kontrastowe kolory - myślę o karuzeli do łóżeczka, jakimś sensorku, książeczce![]()
U mnie jest beznadziejnie
Moja przyszla tesciowa mnie nie toleruje od poczatku. Traktuje jak powietrze.
Dzis moj partner piwiedzial jej o tym ze bedziemy mieli dziecko
A ona zlozyla mi propozycje sfinansowania aborcji !!!!
Szok
Jestem cala roztrzesiona i zrozpaczona
Brzuch mnie boli bardzo z nerwow chyba pojade do szpitala
To mnie pocieszyłaśJa w niedzielę zaczynam 15 tydzień i powiem Wam, że od tygodnia czuje się superwszystko praktycznie mi już przeszło, mdłości, wymioty, ciągle zmęczenie i senność, zawroty głowy, strasznie bolace piersi, raz brak apetytu a raz wilczy głód i wiele innych. Praktycznie zadnej z tych przyjemności już nie mam. Jedynie późnym wieczorem jestem bardzo zmęczona jak się jakoś dużo nalatam w dzień i jak synek łapie drzemkę to kładę się z nim a tak w porównaniu z tym co było to zmiana na lepsze o 180 stopni także wkraczam w najlepszy okres ciąży
a i jak za szybko wstanę z łóżka to piersi zabola ale w porównaniu z tym co było wcześniej to pikus