Karolla123
Fanka BB :)
No to ja mam póki co brzuszek jak u Ciebie, a to moja 3 ciążaPierwsze zdjęcie koniec 9 tygodnia drugie zdjecie koniec 12 tygodnia z dzisiaj
W 9 tyg waga 56 teraz 55,6 chociaż wydaje mi się że jem więcej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No to ja mam póki co brzuszek jak u Ciebie, a to moja 3 ciążaPierwsze zdjęcie koniec 9 tygodnia drugie zdjecie koniec 12 tygodnia z dzisiaj
Jezu jaka Ty chuda, no niesprawiedliwość naprawdęPierwsze zdjęcie koniec 9 tygodnia drugie zdjecie koniec 12 tygodnia z dzisiaj
Mi też przeszło jak ręką odjal mdlosci i mogę już normalnie jeść.
Doświadczone mamusie, czy mdłości mogą ustąpić w 9 tygodniu? Czy zawsze jest tak że ustępują w 12?
Taka chudzinka i cycki duże - figura idealna [emoji7][emoji7]Pierwsze zdjęcie koniec 9 tygodnia drugie zdjecie koniec 12 tygodnia z dzisiaj
Pierwsze zdjęcie koniec 9 tygodnia drugie zdjecie koniec 12 tygodnia z dzisiaj
O jeny jak ja bym zjadła arbuza. W ogóle ostatnio mam fazę na słodycze i owoce. U szwagierki jadłam galaretke z truskawkami i malinami, no pychotka.Ja jeszcze troche i ide obiad robić, ale niedawno zjadłam pół arbuza i kilka rzodkiewek. Potem może troche na dwór sie przejde.
To tak jak ja!!! Mogę zacząć dzień od batonika, aż mi wstyd przed dziećmiO jeny jak ja bym zjadła arbuza. W ogóle ostatnio mam fazę na słodycze i owoce. U szwagierki jadłam galaretke z truskawkami i malinami, no pychotka.
Ja też mniej ważę a więcej jem hmmTy to chudniesz w tej ciąży
Ja też we wtorek wybieram się na prenatalne [emoji6] I strasznie mi się dłuży ten czas..Ale wam zazdroszcze..ja półtora miesiąca nie byłam już u lekarza...
Dopiero we wtorek będzie prenatalne [emoji3526]