Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, czy któraś ma dolegliwości bólowe krocza? Takie ciągnięcia, rwania przy ruchach. Mi dokuczają od kilku tygodni, głównie w nocy przy przywracaniu, ale 2 dni temu po większym wysiłku były też w ciągu dnia przy chodzeniu :/
Mi zaraz po 20 tyg zaczęło to doskwierać do tego stopnia ze pare dni brałam leki przeciwbólowe , które średnio pomagały . Teraz jestem w 31 tc i jak więcej pospaceruje to wieczorem bardzo boliDziewczyny, czy któraś ma dolegliwości bólowe krocza? Takie ciągnięcia, rwania przy ruchach. Mi dokuczają od kilku tygodni, głównie w nocy przy przywracaniu, ale 2 dni temu po większym wysiłku były też w ciągu dnia przy chodzeniu :/
Mi zaraz po 20 tyg zaczęło to doskwierać do tego stopnia ze pare dni brałam leki przeciwbólowe , które średnio pomagały . Teraz jestem w 31 tc i jak więcej pospaceruje to wieczorem bardzo bolidodam ze przy stosunku nie boli. A ogólnie dyskomfort czuje cały czas nawet rano jak wstanę , albo jak spaceruje z starszym synem , wieczorem czasem jednej nogi podnieść nie umiem dosłownie
Lista w sumie fajnaHej! Macie jakieś listy wyprawkowe do szpitala, nie wiem czy nie przesadziłam z moją ale chcę już być spakowana, póki co "plecak dla mamy":
- majtki poporodowe siateczka (dwa opakowania)
- wkładki laktacyjne
- chusteczki nawilżające
- wkłady poporodowe
- klapki
- szlafrok
- 2 ręczniki (duży i mały)
- 3 pary skarpetek
- 3 koszule nocne
- koszulka do porodu
- mała poduszka
- kubek, sztućce, przekąski
- bilon
- telefon z ładowarką
- książka
- balsam do ciała
- szampon i żel pod prysznic
- grzebień
- preparat do higieny intymnej
- dezodorant
- żel do mycia twarzy
- krem do twarzy
- kredka do brwi
- bezbarwna, natłuszczająca pomadka
- dużo wody w butelce z dzióbkiem
Uff... nie wiem czy nie przesadziłam, może coś jest bezsensu albo o czymś zapomniałam :O Chce być dobrze przygotowana i czuć się tam najbardziej komfortowo jak się da bo to jest dla mnie mega stresująca sytuacja, nigdy w życiu nie byłam w szpitalu i strasznie się boję. Pakuję się pod kątem tego, że będę miała cesarkę i nie będę karmić piersią. Jakieś rady? ;D
Najlepszy jest katarek do odkurzacza. Ale ten odkurzacz bywa problematyczny :/ czytałam o aspiratorach na baterie czy akumulatorki i sama nie wiem. Patrzyłam też na Nosiboo bo to podobno ciągnie jak odkurzacz ale jest bardziej poręczne. Za to kosztuje 500-600zl. Osobiście nie lubię adpiratorów na siłę płuc bo nie mam siły ssania odpowiedniejHej dziewczyny![]()
Mam do Was pytanie odnośnie aspirator do noskanaczytalam się ale szczerze nie mam pojęcia co wybrać. Jakieś rady?
![]()
Ja chyba kupię ten do odkurzacza i będę miała nadzieję, że nie trzeba będzie go często wyciągaćHej dziewczyny
Mam do Was pytanie odnośnie aspirator do noskanaczytalam się ale szczerze nie mam pojęcia co wybrać. Jakieś rady?
![]()
Właśnie też patrzyłam na ten Nosiboo Ale cena troszkę mnie zmrozilaNajlepszy jest katarek do odkurzacza. Ale ten odkurzacz bywa problematyczny :/ czytałam o aspiratorach na baterie czy akumulatorki i sama nie wiem. Patrzyłam też na Nosiboo bo to podobno ciągnie jak odkurzacz ale jest bardziej poręczne. Za to kosztuje 500-600zl. Osobiście nie lubię adpiratorów na siłę płuc bo nie mam siły ssania odpowiedniej![]()