reklama

Listopadowe mamy 2021

Mi wchodzą serki wiejskie cale szczęście i ser topiony hochland gouda to tyle z nabiału 😆 a juz gotowe dane mięsne byś zjadła ? Może catering ? Ja chyba wezmę chociaż na miesiąc bo wykończę się :(
A w życiu. Nie zjem jakiegokolwiek. Mi ostatnio suszona śliwka smakowała krwistym mięsem wiec 😂😂😂🤢🤢🤢
Serek topiony zjem ale to nie jest za dobre rozwiązanie bo jest strasznie tłusty 😟
Może zrobię placki z serka wiejskiego z bananem i sałatkę jarzynowa bo w niej przemycę jajka i może jej nie zwrócę😔

reklama
witam mam taki sam termin :D trzymaj się tam mocno ją biorę 2x1duphastam i luteinę 1x1 :) to wizyta już zaraz :)
Miło wiedzieć, że jest tu ktoś z identycznym terminem 😊
Tak, wizyta na szczęście już niedługo - mam nadzieję, że po niej okaże się, że będę mogła chociaż na krótkie spacery wychodzić 🙃
Miłego dnia życzę - u mnie właśnie słonko wyszło, więc przyjemniej będzie leżeć 😂

Ja mam 6 letnia corke i tez bałam się reakcji i w ogóle nie wiedziałam jak powiedzieć jej o tym ze będzie miała rodzeństwo. A tu szok... była przeszczesliwa, skakała z radosci , następnego dnia juz cale przedszkole wiedziało ze mama w ciąży 🙉🙈
A tez wcześniej mówiła że chce żeby była tylko mama, tata i ona. I nasz pies ;P A teraz codziennie (wie od tygodnia) pyta kiedy braciszek będzie;)
Super! Oby u nas było podobnie 😊

Miło wiedzieć, że jest tu ktoś z identycznym terminem 😊
Tak, wizyta na szczęście już niedługo - mam nadzieję, że po niej okaże się, że będę mogła chociaż na krótkie spacery wychodzić 🙃
Miłego dnia życzę - u mnie właśnie słonko wyszło, więc przyjemniej będzie leżeć 😂
Jak się czujesz? Plamienia ustały? Cały czas leżysz czy wstajesz czasami np. coś ugotować? Ja czuję, że od tego leżenia jestemm coraz słabsza niestety.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry