M
Myszaaaa
Gość
Nie. Na pewno nie. Ja z jednym nie wiem jak sobie sama poradzęNo to teraz jechać jedno po drugim hehe![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Na pewno nie. Ja z jednym nie wiem jak sobie sama poradzęNo to teraz jechać jedno po drugim hehe![]()
Moja kolezanka swoje pierwsze dziecko urodzila majac 31 lat. Teraz rodzi drugie w padzierniku i ma 33l. w tym roku.Dlatego ja teraz tez się obawiam, ze dziecko może być chore- ze względu na mój wiek.
A to się zgadza. ja poprzestanę na jednym - mam nadzieje ze zdrowe będzieMoja kolezanka swoje pierwsze dziecko urodzila majac 31 lat. Teraz rodzi drugie w padzierniku i ma 33l. w tym roku.teraz pierworódki są coraz starsze.
Mnie mama urodziła w wieku 45 lat. A wtedy kobiety rodziły bardzo wcześnie.Ty będziesz mieć trzecie, ja pierwsze... Podobno pierworódki są coraz starsze, ale jak mi gin nakładl mi do głowy to też się martwię![]()
Chciałabym liczylam na jakiś pakiet 2w1 teraz, bo pękły dwa pęcherzyki, ale lipa, jedno. Trzeba się będzie szybko wziąć do pracyNo to teraz jechać jedno po drugim hehe![]()
To faktycznie późno, a jesteś jedynaczką? Mnie mama urodziła jak była w moim wieku, 32, ale mam starsza siostrę.Mnie mama urodziła w wieku 45 lat. A wtedy kobiety rodziły bardzo wcześnie.
To wesoła gromadkaCo Wy tu piszecie, dziewczyny! Ja w tym roku 39i to moje trzecie
starsze 13 i 11 będą miały jak kolejne przyjdzie na świat.