reklama

Listopadowe mamy 2026 🍂

Dziękuję za odpowiedzi. 🥹 Do endokrynologa umówiłam się na najbliższy poniedziałek, bo wtedy miała termin. Ale dostałam dzisiaj euthyrox 25 od ginekolog do czasu wizyty u endo, która potem ma docelowo stwierdzać co dalej :)
No i co jeszcze po wizycie - no mamy to 🥹 Jegomość bądź Jegomościna ma 4 mm 🥹 Z widocznym tętnem 🥹

Zobacz załącznik 1738107

Na dzień dzisiejszy jestem względnie spokojna, plamienia mam też obserwować, no i kolejna wizyta za 2 tyg. 🤪

Ja pokochałam się z kawą zbożową w każdej edycji smakowej (ale to jeszcze przed ciążą). Mój zamówił mi ostatnio 6 opakowań na allegro, bo piję ją w litrach 🤣🤣 Zwykła póki co też mi wchodzi, ale staram się jej nie pić przez dopadający mnie później dyskomfort w żołądku. 😆
Z każdym USG wstawianym czuje się jakbym to ja znów była na wizycie i jakoś tak łezka się kręci w oku i tak się spokojniej czuje ☺️

reklama
Dziękuję za odpowiedzi. 🥹 Do endokrynologa umówiłam się na najbliższy poniedziałek, bo wtedy miała termin. Ale dostałam dzisiaj euthyrox 25 od ginekolog do czasu wizyty u endo, która potem ma docelowo stwierdzać co dalej :)
No i co jeszcze po wizycie - no mamy to 🥹 Jegomość bądź Jegomościna ma 4 mm 🥹 Z widocznym tętnem 🥹

Zobacz załącznik 1738107

Na dzień dzisiejszy jestem względnie spokojna, plamienia mam też obserwować, no i kolejna wizyta za 2 tyg. 🤪

Ja pokochałam się z kawą zbożową w każdej edycji smakowej (ale to jeszcze przed ciążą). Mój zamówił mi ostatnio 6 opakowań na allegro, bo piję ją w litrach 🤣🤣 Zwykła póki co też mi wchodzi, ale staram się jej nie pić przez dopadający mnie później dyskomfort w żołądku. 😆
Cudne wieści 🤗

A ta kawa zbożowa coś daje dziewczyny ?

I jeszcze jedno pytanie ważne. Czy któraś z Was ma po poprzedniej ciąży rozstęp mięśni brzucha? Ja mam i jeszcze dodatkowo przepuklinę pępkową. Bardzo się martwię jak to będzie wraz z rosnącym brzuchem 🥺

Ja już zaopatrzyłam się w suple ciążowe, bo wcześniej brałam inne , które już czas pożegnać. Mój obecny pakiet:Zobacz załącznik 1738109
Witamina D 4000 bo mam bardzo duży niedobór.

Jeszcze się zastanawiam czy witaminę C nie zostawić sobie.
Nonooo, pokaźny pakiet 🤪 Ale bardzo dobrze, niczego ma Ci nie brakować! 😎

Cudny obrazek. 🥰 Marzę o takim widoczku u siebie niebawem, mysle, że we wtorek to będzie nierealne ale może w kolejnym tygodniu. 🤞🏼
Będę bardzo mocno trzymać kciuki ❤️ 🥹

A ta kawa zbożowa coś daje dziewczyny ?

I jeszcze jedno pytanie ważne. Czy któraś z Was ma po poprzedniej ciąży rozstęp mięśni brzucha? Ja mam i jeszcze dodatkowo przepuklinę pępkową. Bardzo się martwię jak to będzie wraz z rosnącym brzuchem 🥺
Mówi się, że ma dużo błonnika i dzięki temu wspomaga perystaltykę jelit. Widziałam też, że Inka ma np. jakieś edycje z dodatkiem magnezu i wapnia.

Kurczę, ja nie mam w tym temacie doświadczenia, ale cd. przepukliny pępkowej, to zdążyłaś już to z kimś skonsultować? Dobrze, żeby ktoś Cię wyoglądał w tym obszarze, np. pod kontrolą USG.

Nonooo, pokaźny pakiet 🤪 Ale bardzo dobrze, niczego ma Ci nie brakować! 😎

Będę bardzo mocno trzymać kciuki ❤️ 🥹

Mówi się, że ma dużo błonnika i dzięki temu wspomaga perystaltykę jelit. Widziałam też, że Inka ma np. jakieś edycje z dodatkiem magnezu i wapnia.

Kurczę, ja nie mam w tym temacie doświadczenia, ale cd. przepukliny pępkowej, to zdążyłaś już to z kimś skonsultować? Dobrze, żeby ktoś Cię wyoglądał w tym obszarze, np. pod kontrolą USG.
Bo w tych suplach wszystko w jednym to zawsze czegoś brakuje a ja też ten niedobór mam D3 więc wolałam sama skomponować coś.

Załączniki

• IMG20260318162522.jpg
    IMG20260318162522.jpg
    695,3 KB · Wyświetleń: 25
  • Messenger_creation_53DA26EF-B5FF-421F-AD92-7F977041F42E.jpg
    Messenger_creation_53DA26EF-B5FF-421F-AD92-7F977041F42E.jpg
    179,5 KB · Wyświetleń: 26
Boli mnie brzuch jak na okres piersi coś tam pobolewaja ogólnie chyba jest ok
Mnie właśnie dziś najmnicniej od tych kilku dni boli na okres ale mam na uwadze to, że wszystko się tam powiększa, robi się większe ukrwienie macicy i staram się nie panikować. Choć łatwo nie jest tym bardziej jak Ty bazujesz tylko na testach. Będzie dobrze 🥰
Który teraz masz tydzień wg om? Długo jeszcze musisz czekać do wizyty w 6tc?

reklama
Mnie właśnie dziś najmnicniej od tych kilku dni boli na okres ale mam na uwadze to, że wszystko się tam powiększa, robi się większe ukrwienie macicy i staram się nie panikować. Choć łatwo nie jest tym bardziej jak Ty bazujesz tylko na testach. Będzie dobrze 🥰
Który teraz masz tydzień wg om? Długo jeszcze musisz czekać do wizyty w 6tc?
Jutro będzie pełny 4 .w 6 tyg to jest wizyta u Gp tak jakby rodzinny i on wysyła list do szpitala i USG i badanie jest w okolicach 12 tyg maskara co .ja już jestem zagubiona tymi testami nie wiem co mam myśleć co robić maskara .jutro przypada dzień okresu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry