reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witajcie niedzielnie kobietki ;-)
My już po obiadku,bylismy na spacerku odwiedzić naszą Natalkę,zapalić jej świeczunie i na sercu odrazu tak lepiej już jak się u niej jest.
Miłego popołudnia dziewczyny ;-))

Kochana pieknie przystrojony domeczek Twojej niuni i ten promyczek jaki cudny w ten przygnębiający i smutny dzień.

Dominika jest cały czas w szpitalu.Po narkozie się źle czuje a mała być może będzie miała nasiloną żółtaczkę.To się jutro okaże.

ŚLICZNE pomniczki.

Nie było mnie na kompie kilka dni, bo mi znowu padła bestia ...

Ewuś - spóźnione, ale szczere życzenia urodzinowe. Dużo, dużo zdrówka. Zreszta Ty sama wiesz ;)

ANIOŁECZKI (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Witam ...u mnie juz od rana pada deszcz wrrr... co za pogoda .

dziewcyzny slicznie przystrojone sa domki waszych aniołkow ja tez zrobiłam zdjecie domku Karolka...;-) jak bede miałą chwilkę to wrzuce
:tak:

u mnie w pracy kolejna kolezanka w ciazy ... to juz chyba 4 w ciagu 2-miesiecy :-) a ja nadal czekam ....myslimy z mezem ze zaczniemy działac tak kolo marca ....;-) w sumie to juz nie długo wiec jesli tyle czasu dalismy rade to te pare miesiecy nie zrobi nam roznicy :-)

a ja dzis na 14 ...:-)

miłego dnia

Karolku syneczku moj kochany (*)
Aniołeczki (*)

Witajcie:-)
Wczoraj skończyłam czytać ksiązkę którą mi poleciliście 'Zraniony pasterz"JEST PIEKNA,POPROSTU BARDZO WZRUSZAJĄCA Ujęła mnie bardzo i w dodatku wiele nauczyła.Wkrótce zacznę czytać SZATĘ :-)

A u mnie dzisiaj kiepska pogoda,od rana pada i bardzo pochmurno jest.Taka smutna i denna pogoda :-(

reklama
hej dziewczyny , przepraszam was ze nic nie pisze ja ostatnie dni mam bardzo ciezkie , mam klopoty w domu i jeszcze wszystkich swietych byl dla mnie gorszy niz moglam sie spodziewac narazie nie mam sil zeby o tym pisac , chcialam tylko prosic was o modlitwe dla syneczka mojej kolezanki ktory teraz walczy o zycie w Katowicach juz mi sie lzy cisna nawet pisac mi ciezko...
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) Kochane Aniololeczki ,dzieciaczki nasze najdrozsze (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Domi gratulacje kochana:*

Michalku serduszko moje Kochane za 8 dni mialbys juz 4 miesiace , Kocham cie ponad zycie syneczku...

Do góry