reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

LUTOWE DZIECIACZKI :))) i gratulacje dla mamuś!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wielkie gratulacje dla nowych mamuś, cudnie że juz mozecie przytulac swoje maleństwa:)

reklama
Wielkie gratulacje Agata24 i ambewa!!! Zdrówka dla waszych pociech!!:tak:

ambewa i agata24 wieeeeeeeelkie gratulacje dla Was i waszyh przecudownych dzieciaczkow!!!!!

Gratulacje dla wszystkich rozdwojonych mamuś!:-)
Ja też się muszę pochwalić:-)
We wtorek 20.02.2007 r. o godz. 10.25 przyszła na świat przez cesarskie cięcie Małgosia :-) Waga 3560 g, dł 51 cm. :-)
Niedługo postaram się wkleić zdjęcia :tak:
Pozdrawiam wszystkie rozdwojone i oczekujące mamusie :tak:

Gratuluje nowym mamusiom!!!!, dzielcie się z nami maluszkowymi problemkami :):tak:( oby ich było jak najmniej)
Patri fajnie ze juz jest coraz lepiej

"Michał pozdrawia lutowe kolezanki,kolegow i wszystkie ciotki :).Ciekawa jestem,co u was słychac,ale do komputera usiade dopiero za pare dni,jak wygoja mi sie szwy i spróbuje wtedy nadrobic zaleglosci.Pozdrawiam cieplo-Ol.":-)

GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ I ICH DZIECIACZKÓW!!!ZDRÓWKA I RADOŚCI Z KAŻDEGO DNIA...

Cześć dziewczyny :-) Dzisiaj wróciłyśmy ze szpitala, mała miała żółtaczkę. Nie mam w tej chwili czasu na przeczytanie tego co pisałyście gdy nas nie było, no i nie mogę jeszcze siedzieć, jestem bardzo pocięta i szwy nie chcą się goić :baffled: Wkleję tylko na szybko zdjęcia naszego włochatego szczęścia i zmykam, bo mała bardzo płacze i nie daje nam chwili wytchnienia... Pozdrowionka :happy:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry