LiliankaKornelka
Fanka BB :)
A mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpanii
no i pewnie cała firma przez l4 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rodzicom bardzo chciałabym powiedzieć ale na żywo, będę się z nimi widziała po prenatalnych w sierpniuA mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpaniino i pewnie cała firma przez l4
![]()
u mnie już wszyscy wiedzaA mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpaniino i pewnie cała firma przez l4
![]()
Ooo ja też już myślę żeby kupić ciuchy bo wszystko mi się robi za ciasne w brzuchu, głównie przez wzdęcia chybaMój człowiek ma już 1,2cm.Karta ciąży założona. Myślałam, że to będzie ostatnia wizyta w klinice, ale mam przyjść jeszcze za 2 tygodnie. Miałam dziś też kontrolę u endokrynologa i dostałam skierowanie na biopsję cienkoigłową tarczycy.
Na pocieszenie kupiłam sobie 6 par ciążowych legginsów, 2 pary ciążowych dżinsów i 3 dwupaki biustonoszy do karmienia w H&M za całe 297zl na wyprzedaży.
Dzisiaj na noc ruszam z Bonjestą, bo znów rozkręcają mi się mdłości.
U mnie też już prawie wszyscy wiedząA mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpaniino i pewnie cała firma przez l4
![]()
z biustonoszem to na pewno bym się wstrzymała bo i piersi będą większe i obwód pewnie teżOoo ja też już myślę żeby kupić ciuchy bo wszystko mi się robi za ciasne w brzuchu, głównie przez wzdęcia chybachyba że tak szybko mi się brzuch powiększa
ale to moja pierwsza ciąża i już taki brzuch to co będzie później
macie jakieś sprawdzone sklepy co polecacie oprócz H&M? I jakieś sprawdzone biustonosze wygodne ale podtrzymujące dobrze. Zastanawiam się czy już kupować czy poczekać do końca pierwszego trymestru, bo jak jeszcze piersi urosną..
Myślę, że na ten moment to po prostu jeszcze wzdęcie.Ooo ja też już myślę żeby kupić ciuchy bo wszystko mi się robi za ciasne w brzuchu, głównie przez wzdęcia chybachyba że tak szybko mi się brzuch powiększa
ale to moja pierwsza ciąża i już taki brzuch to co będzie później
macie jakieś sprawdzone sklepy co polecacie oprócz H&M? I jakieś sprawdzone biustonosze wygodne ale podtrzymujące dobrze. Zastanawiam się czy już kupować czy poczekać do końca pierwszego trymestru, bo jak jeszcze piersi urosną..
u mnie wie już cała rodzina no i znajomi z pracy. Ogólnie nie ukrywaliśmy tego długo. To nasze drugie dziecko, a i tak by sie szybko rozeszło, bo moja rodzina pracuje w tej samej firmie, a ja od razu poszłam na zwolnienie, więc by zaraz były domysły itp. A moja rodzina uwielbia plotyA mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpaniino i pewnie cała firma przez l4
![]()
U mnie w pierwszej kolejności wiedzieli znajomi z pracy, bo "uczestniczyli" w naszym procesie IVF i mocno kibicowali. Moim rodzicom i rodzeństwu powiedzieliśmy w weekend, bo już nie umieliśmy kłamać odnośnie mojego grafiku.A mówiłyście już komuś o ciąży? U mnie tylko rodzice i teściowie wiedzą + rodzeństwo. Do tego 2 koleżanki i przyjaciel z Hiszpaniino i pewnie cała firma przez l4
![]()