asiaelakasia
Zaangażowana w BB
Też się cieszę , mogłabym tu być całą ciążęDobrze że cię jeszcze zostawiają na obserwacji. Trzymaj się i myśl pozytywnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też się cieszę , mogłabym tu być całą ciążęDobrze że cię jeszcze zostawiają na obserwacji. Trzymaj się i myśl pozytywnie![]()
Dwa dni temu wieczorem miałaś betę 7500 i malutki, pusty pęcherzyk a dzisiaj już zarodek z serduszkiem?Jak to możliwe?
Dokładnie , też chciałabym być bardziej dociekliwa ale wiecie jak to wygląda na obchodzie , też mnie to drażni że nie gadają prosto z mostu , polećcie jakąś ciążowa aplikacje? Z tego co mówił lekarz zaszłam w połowie lipca czyli miesiąc po poronieniu , mój organizm chyba wariujeJa myślę, że to jest tak możliwe, że lekarze przekazują jakąś tam szczątkową informacje. Jakby to poanalizować to nieścisłości jest bardzo dużo, no ale może przy wypisie będzie to miało pełny sens, jak lekarz udostępni pełną dokumentację, a nie rzucając słowa losowe przy badaniu.
Ja też pisze chaotycznie wszystko i pod wpływem stresuDokładnie , też chciałabym być bardziej dociekliwa ale wiecie jak to wygląda na obchodzie , też mnie to drażni że nie gadają prosto z mostu , polećcie jakąś ciążowa aplikacje? Z tego co mówił lekarz zaszłam w połowie lipca czyli miesiąc po poronieniu , mój organizm chyba wariuje
Więc rozpoznanie mam ciążę zagrażającą , krwawię ale szyjka macicy jest zamknięta i ciąża żywa , próbują powstrzymać krwawienie , mam leżeć i się nie stresować i zero wysiłku
Oby było dobrze.Więc rozpoznanie mam ciążę zagrażającą , krwawię ale szyjka macicy jest zamknięta i ciąża żywa , próbują powstrzymać krwawienie , mam leżeć i się nie stresować i zero wysiłku
No i to jest perfekcyjny przykład "składu" pomiędzy tym co lekarz mówi głośno, a co wpisuje.Proszę , dla niedowiarków jak to wyglądało