reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

ashley- ja tez mialam z synkiem plamienie od 7-8 tyg do 15... mialam krwiaka pod dzidzia i 2 rwawienie dalej w macicy. lezalam na duphastonie 3x1 i luteinie i troche sie wykrwawilo troche wchlonelo i wszystko bylo juz ok. a jaki kolor masz? jak brazowy to oki, a usg pokazalo cos?

reklama
Muffyna usg wynika ze super ciaza,bez krwiakow,polipow itp wiec tym bardziej nie wiem skad to plamienie.plamienie jest ciemno brazowe.Czasem nawet bardzo ciemna

Aschlee może jakiś krwiak gdzieś schowany ?? A może poprostu dzidziuś szybko rośnie i ci uszkadza naczynka ?? Kurcze muszą wiedzieć dokładniejsze usg może ?

Aschley to prawda brak wytłumaczenia jest strasznie dobijający trzymaj się i leż pupy niepidnoś. Mocno tzymam kciuki i myślami jestem z Tobą.

W sumie to ja nie mam zachcianek po peostu tak sobie patrzyła na mnie to ją zjadłam. No może ostatnio miałam na rosół

Muffy brazowy ciemny.

Jadzka leze caly czas wstaje tylko na siku

W poniedzialek kontrola zobaczymy co tam

aschlee- to dobrze ze brazowe to znak ze ''cos'' juz schodzi, najgorsze to jasna krew... a moze gdzies sie ukryl jakis krwiaczek, moze lekarz nie umie dobrze usg zrobic

reklama
Kochana badalo mnie 5 lekarzy i nikt nie widzial nic niepokojacego :/ moj lekarz tez nic nie widzial...nie mam pojecia.Kazdy tylko mowi ze z ciaza w porzadku a plamienie nie wiadomo skad.Jeden powiedzial ze po prostu wszystko sie rozciaga i czasem jakies naczynko moze strzelic a reszta bez pomyslow

Do góry