• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2016

ashley- ja tez mialam z synkiem plamienie od 7-8 tyg do 15... mialam krwiaka pod dzidzia i 2 rwawienie dalej w macicy. lezalam na duphastonie 3x1 i luteinie i troche sie wykrwawilo troche wchlonelo i wszystko bylo juz ok. a jaki kolor masz? jak brazowy to oki, a usg pokazalo cos?

reklama
Aschley to prawda brak wytłumaczenia jest strasznie dobijający trzymaj się i leż pupy niepidnoś. Mocno tzymam kciuki i myślami jestem z Tobą.

W sumie to ja nie mam zachcianek po peostu tak sobie patrzyła na mnie to ją zjadłam. No może ostatnio miałam na rosół

aschlee- to dobrze ze brazowe to znak ze ''cos'' juz schodzi, najgorsze to jasna krew... a moze gdzies sie ukryl jakis krwiaczek, moze lekarz nie umie dobrze usg zrobic

reklama
Kochana badalo mnie 5 lekarzy i nikt nie widzial nic niepokojacego :/ moj lekarz tez nic nie widzial...nie mam pojecia.Kazdy tylko mowi ze z ciaza w porzadku a plamienie nie wiadomo skad.Jeden powiedzial ze po prostu wszystko sie rozciaga i czasem jakies naczynko moze strzelic a reszta bez pomyslow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry