reklama

Lutowe mamy 2016

dziewczynki nie słyszałam serduszka ale widziałam zbliżenie jak bije. niestety ten sprzęt nie ma takiej opcji ale lekarka powiedziała ze wszystko ok :) ze ciaza się rozwija bardzo dobrze i wogule cała podekscytowana jestem ;) idę za dwa tygodnie bo jej się nie spodobał mój zwiększony mleczny sluz i pobrala mi wymaz czy aby nie jakieś świństwo się mnie nie złapało;)

reklama
A tu nasza kropeczka:)

Załączniki

• 1434791315536.jpg
    1434791315536.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 72
Cze dziewczyny,
ja nadrobilam wasze opowiesci. Nie udzielam sie na razie bo sie boje, czy tu dane mi bedzie z Wami zostac... po tych moich wszystich poronieniach to strach rzadzi moja ciaza. W poniedzialek mam na 10 usg i juz sie nie moge doczekac, a boje sie jeszcze bardziej! A powiedzcie mi czy takie biale i czasem zolte uplawy sa normalne?

Jadzia, to super :-) Bardzo się cieszę. Oby tak dalej :tak:

Muffy bardzo trudno powiedzieć, czy to normalne. Czasem w ciązy ma się dużo mlecznego śluzu. Ja tak miałam w I i było to absolutnie prawidłowe. Bywa jednak,że jest to objaw infekcji. Nie panikuj jednak, tylko czekaj cierpliwie do poniedziałku. To już niedługo. Na pewno lekarz rozwieje Twoje wątpliwości :tak: Ja już zaciskam kciuki i patrząc na Twoja sygnaturkę, nie mogę pozostać obojętna. Kochana, ogromni Ci współczuję. Zapalam światełka dla Twoich Aniołków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dziewczyny przypominam o innych wątkach :happy: Która chce się znaleźć na liście proszę o tp na priv :-)​

Magda- dziekuje bardzo, ja wiem, ze jest pelno kobiet, ktore stracily dzieci i pewnie wszystkie mamy w sobie ten ogromny strach. Ty pewnie najlepiej to rozumiesz- bardzo bardzo Ci wspolczuje!!! Ja modle sie o 2 cud w moim zyciu i to trzyma mnie w pionie :tak: Udalo mi sie dostac ten scan na poniedzialek i to rozwije moje watpliwosci.
A w poprzedniej ciazy mialam plamienia od 8tyg i krwiaka podkosmowkowego i lezalam do okolo 15 tygodnia. Plamienia ustaly i krwiak sie wchlonal i moj synek jest super zdrowym lobuziaiem :)

kropek- cudna duza fasolka :-)

jadzka- trzymam kciukasy musi byc dobrze!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry