reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka ja mam kilka rzeczy,których nie tkne,ale nie popadam w przesade. Ogólnie lubimy w domu jeść zdrowo,więc nie musze za bardzo diety zmieniać :-)

Jadzia chyba najważniejsza jest obróbka jakiej jest poddawana ryba;) czyli wedzonych nie ale upieczone jak najbardziej a co do rodzaju ryby to poprostu najlepiej spr przed konsumpcja;)

ja żebyśmy się dobrze zrozumiały nikomu nic nie bronie jeść ;) każdy je na co ma ochotę dlatego od razu napisałam pro moim komentarzu ze taka ciekawostka jakby się komuś przydała;)

ja osobiście 9 miesięcy wole uważać bo za długo czekaliśmy z mężem żebym później sobie pluła w twarz ze zaszkodziłam czymś przeź moja nierozwage(ale to tylko mój punkt widzenia)

reklama
Do góry