reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamy 2016

A co sie u mnie dzieje :/ siedze i wyje bo przeczytalam artykul o tym jak matki zachowuja sie w stosunku do starszych dzieci gdy urodza sie nowe.
Masakra :/ tak bardzo nie chcialabym być taka matka.. :( tak mi jakos strasznie przykro i mam wrażenie ze sobie nie poradze :(

reklama
A co sie u mnie dzieje :/ siedze i wyje bo przeczytalam artykul o tym jak matki zachowuja sie w stosunku do starszych dzieci gdy urodza sie nowe.
Masakra :/ tak bardzo nie chcialabym być taka matka.. :( tak mi jakos strasznie przykro i mam wrażenie ze sobie nie poradze :(

Choco bo klapaka dostaniesz! Będziesz cudowną mamą dla dwójki dzieci! E!

Choco tez się tego bałam i to strasznie ale sobie powiedziałam ze dam rade i synek mi pomagał przy małej przynosił pampersy podawał kremy kąpal zemna pomagał we wszystkim

Jadziu bo kto Cię lepiej zrozumie, jak nie my? ;-)

Choco ja miałam inaczej....po narodzinach każdego kolejnego dziecka, miałam bardzo silne parcie by więcej siebie dawać starszakom. Oczywiście nie kosztem maleństwa, ale biorąc pod uwagę,że maluch nie kuma czaczy co się dzieje, a starszak już tak. Dzięki temu zyskiwałam dwa razy. Starszaki czuły się bezpiecznie i żadnych dziwnych buntów nie było, a młodsze uczyły się jednak troszkę samodzielności (jeśli można to tym słowem określić), czyli np zero problemów,że maluch miał poleżeć sam w łóżeczku, albo sam zasypiać. Przy Nelly nie byłam przeciez w stanie siku zrobić przez cały dzień :-p Także głowa do góry kochana. Bywa różnie, ale bywa też dobrze;-)

Hej mamuśki. Ja się w locie zbieram do pracy bo muszę wcześniej wrócić żeby do kardiologa iść. Gardło mnie coś boli, trzeba zaradzić.
Miłego dnia ;)

reklama
Do góry