Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie chwilka spokoju. Musze jeszcze ubrania dziewczynkom na show do szkoły przygotować, ale to później 
Od jutra zaczynam jeść co 3 równe godziny, bo cukry zaczynają szaleć. Na szczęście innych objawów dalej nie mam
Choco też miewam ostatnio takie dni i tak na prawdę to wiem,że reaguję nieadekwatnie do sytuacji, więc jeszcze bardziej mnie to wkurza
Aż czasem śmiać mi się chce z siebie samej 
Migotka zdrówka dla Twojego
Mój ma się lepiej, ale wczoraj mnie wkurzył i mam go na razie dość ;-p
Bozienko współczuję mdłości
Ale nie znikaj na zbyt długo, boi się wtedy martwię kochana 
Demolka ja mam ogólnie duży brzuch, ale już czuję takie wypchanie ciążowe
Nic tylko się cieszyć,że maluszki rosną
Mój biust jest kompletnie nie czuły
Zero jakichkolwiek zmian, ale np z I córką miałam mega szybki wzrost 
Aschlee jak dobrze czytać,że plamienia się uspokoiły! Oby tak dalej kochana
No i jak też czekam, co to za niespodzianka 
Retromama ja doskonale rozumiem co czujesz. W moim przypadku żaden etap tej ciąży nie będzie bezpieczny. Mimo to, słucham męża, który ciągle powtarza,że mam nie snuć najgorszych wizji, tak jakbym z góry zakładała,że może być tylko źle. Więc cieszę się mimo wszystko. Tenb strach jest ciągle i nie ma takiej minuty, w której bym się nie bała, ale mimo to staram się cieszyć tą ciążą jak tylko mogę
Trzymaj się kochana i postaraj się jednak nie zakładać tego najgorszego. 
Madziu ja bym wolała mieć mniejsze piersi, bo choć mnie nie bolą, to i tak denerwują

Od jutra zaczynam jeść co 3 równe godziny, bo cukry zaczynają szaleć. Na szczęście innych objawów dalej nie mam

Choco też miewam ostatnio takie dni i tak na prawdę to wiem,że reaguję nieadekwatnie do sytuacji, więc jeszcze bardziej mnie to wkurza
Aż czasem śmiać mi się chce z siebie samej 
Migotka zdrówka dla Twojego
Mój ma się lepiej, ale wczoraj mnie wkurzył i mam go na razie dość ;-p Bozienko współczuję mdłości
Ale nie znikaj na zbyt długo, boi się wtedy martwię kochana 
Demolka ja mam ogólnie duży brzuch, ale już czuję takie wypchanie ciążowe
Nic tylko się cieszyć,że maluszki rosną
Mój biust jest kompletnie nie czuły
Zero jakichkolwiek zmian, ale np z I córką miałam mega szybki wzrost 
Aschlee jak dobrze czytać,że plamienia się uspokoiły! Oby tak dalej kochana
No i jak też czekam, co to za niespodzianka 
Retromama ja doskonale rozumiem co czujesz. W moim przypadku żaden etap tej ciąży nie będzie bezpieczny. Mimo to, słucham męża, który ciągle powtarza,że mam nie snuć najgorszych wizji, tak jakbym z góry zakładała,że może być tylko źle. Więc cieszę się mimo wszystko. Tenb strach jest ciągle i nie ma takiej minuty, w której bym się nie bała, ale mimo to staram się cieszyć tą ciążą jak tylko mogę
Trzymaj się kochana i postaraj się jednak nie zakładać tego najgorszego. 
Madziu ja bym wolała mieć mniejsze piersi, bo choć mnie nie bolą, to i tak denerwują