reklama

Lutowe mamy 2016

mkvet kiedys czesto bywalam w Twoich rodzinnych stronach, a dokladniej w Łęczycy ;)
ja wieczorem nie mam ochoty na nic...tylko spac ;) ale mam voucher na masaz, wiec musze go niedlugo wykorzystac ;)

Magmich jestem za spotkaniem i babskimi pogaduchami. Zawsze najblizej jest do Warszawy :D

reklama
Ola aleś Ty dowcipna:):) Do mnie masz tyle samo km co ja do Ciebie więc zapraszam;)

W Warszawie to byłam ostatnio chyba z 7 lat temu i to do tego na szkoleniu więc wysiadłam na Centralnym podeszłam na Koszykową i potem pokonałam tę samą trasę w drugą stronę ot cała moja wycieczka.

Ja byłam we wtorek sama!!! Na spotkaniu z koleżankami :) ale tak szybko minęło, że jakby go nie było[emoji14]a wieczorami też padam jak kawka :/

A jak już wybiote się na spacer, to starszego muszę tak pilnować, że zazwyczaj kończy się to szybkim powrotem do domu i opuszczeniem go do ogrodu[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola a co tam robiłaś?
magmich ja też mam taką nadzieję, ale przekonamy się za kilka dni:)
Kamaa czyli nie puszczacie starszego Malucha do żłobka?
PaniAg ja też mam towarzystwo z osiedla. Na spacery z nami chodzi miesiąc starszy od Zosi Adaś z mamą:)

Magmich otrzymujesz dzisiaj I miejsce za "udany dzień"! mam nadzieję ze wszystko dobrze się skończy!

Ja ostatnio tż byłam w Warszawie z 6 lat temu na jakimś szkoleniu, a dokładniej przewieźli nas przez nią autokarem z dworca nad jakiś zalew do hotelu który na bank pamiętał czasy PRLu i na nich się zatrzymał hehe

Mkvet jak jestem u siebie to tylko tyle wyjdę co mi teście popilnują małej ale ostatnio ma na nich anty więc tylko tyle co muszę-lekarz, dentysta itd Mój jest co trzy tyg więc staramy się spędzić tydzień razem i szkoda nam chwil:)

Kama przeważnie jak są dzieci to zawsze rozmowa idzie na ten sam temat:) 99% moich znajomych ma dzieci i może z jedna, dwie kumpele znajdę które znają inne tematy:)

Mkvet Leon nie chodzi do żłobka, chociaż czasem by mu się przydało[emoji14]

Demolka no właśnie mało kto nie rozmawia o dzieciach :D ale one 2 z 3 dziewczyn to jeszcze bez dzieci, więc ty m bardziej miałam nadzieję na inne tematy :D

Zanim ją zorientuje się kto skąd jest to mi minie trochę czasu ;) a może ktoś z moich okolic jednak? :D

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mkvet narazie nie za bardzo mamy wybór a kupno mieszkania bez pożyczki jest bardzo kuszące i dla wielu ,młodych nieosiągalne tak jak dla nas. Mam nadzieję ze jak skończymy szczepienia w sierpniu i będzie juz dłuższa przerwa to co drugi wyjazd pojadę z mężem, nie chcę na stałe czy dłuzej bo mam tu rodziców już w ładnym wieku, którzy mogą liczyć tylko na mnie
Alicja w końcu padła z godzinę temu i mam chwilę dla siebie:))może jakies szybkie spa:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry