Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kama, w okolicach 3 miesiaca zaczely sie malej robic czerwone plamy na skorze, teraz to wyglada troche jak pokrzywka. skora jest do tego b sucha i wrazliwa na odparzenia. lekarz obstawil mleko na 90%, zmiana mm na pepti nie pomogla, na nutramigen jak widac tez nie. jestem zalamana, bo powiem szczerze, nie mam pojecia co to jest i co z tym robic. trzech lekarzy poku co tez jak widac nie wiedzialo...
mkvet, raczej nie, od urodzenia jest w pampersach i nic sie do tej pory nie dzialo. mowiac szczerze pupe to zawsze miała najladniejsza. w sensue skore na pupie.
w różnym czasie na roznych partiach. zaczelo sie od nog, rak, potem buzia, brzuch, potem plecy. teraz ma na brzuchu, plecach i zaczyna mieć na twarzy.
tak, ale wychodzi jej to tez pod pieluszka, a tam skora nie ma kontaktu z pranymi rzeczami. zmienialam proszki, plukam 2-3 razy kazde jej pranie i prasuje. zostaja mi platki mydlane, kupie dzisiaj.
Oj biedna dziewczynka, ta Twoja Hania My na takie odparzenie staosowałyśmy tormentiol- efekt super ale nie można na rany. Ale jak steryd pomaga to pewnie alergia na coś...
a to są inne niż standardowe? ale przecież Dzidziusie tak nie wyciągają nóżek na przewijakach...to ten przewijak mimo wszystko jakiś czas chyba posłuży?