reklama

Lutowe mamy 2016

Ola bo jak my z tymi naszymi dzieciaczkami tyle siedzimy to musimy czasami wśród ludzi pobyć bo zdziczejemy hehe
My mamy babydream z rossmana, którego mam 2min od domu:)
Alicja nauczyła się przewracać z plecków na brzuch i usilnie trenuje wszędzie: łózeczko, wózek a nawet bujaczek, teraz zamiast spać to wyczaiła że łóżeczko turystyczne ma kieszonkę i można złapać i się łatwiej obrócić, zasłoniłam kockiem dziecko zasnęło- wracam a po kocyku ani śladu a buźka z oczkami zamkniętymi i noskem pod kieszonka hehe No rozwala mnie nieraz ona:)

Bettina fajnie ze udaje Ci się obciać paznokcie podczas drzemki, ja to robiłam przy cycku a teraz młoda w dzien nie je i mam lipe a jej drzemki 10-15min to więcej czuwania niż spania więc czaję się jak okiełznać jej pazurki:)

reklama
Jak chodzi o huszeczki to ja uzywam babylove i jestem bardzo zadowolona :tak:

Magmich to fakt zarloczek z niej konkretny ale jak ma do wyboru warzywa i owoce czy miesko wybiera warzywa i owoce

Aaaaa jestem w szoku moje dziecko wlasnie chwytajac sie moich palcy zaczelo kombinowac wiec leciutko chcialam podciagnac ja zeby zobaczyc czy bedzie w miare glowe trzymac a ta mi chycnela do siadniecia i usiadla [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]

Teraz to samo kombinuje na lezaczku

Demolka moja śpi max 30 min i to tak cienkim snem, że byle puknięcie ją budzi :confused2: Jak tylko przyśnie to od razu biorę się za robotę i powoli jakoś się udaje. Mój się dzisiaj śmiał jaką mam precyzyjną robotę jak obcinałam jej pazurki u nóg :p

Moja teraz praktycznie cały czas leży na brzuszku bo więcej widzi. A pomyśleć, że tak nie lubiła na początku tej pozycji i zawsze był ryk a ja panikowałam, że główkę słabo trzyma. Matka wariatka... ;)

U nas jak biorę ją na kolana do karmienia to też siedzi i idzie ją dopiero położyć jak dostanie butlę :confused2:

Aschlee nie wiem czy czytałaśz jakiś miesiac temu moja u pediatry jak ją tak za rączki trzymała się podciagnęła do siadu a potem pupa do góry i hyc na nogi stanęła! to dopiero był szok! A teraz połozyć ja too masakra tak się broni bo chce siedzieć!

Magmich przy ich wierceniu i gilgotkach lupa by nie pomogła hihi

Demolka szok! Silne te nasze dzieciaki.... a mi się do siły mojego Olafa nie spieszy :D

Ja najbardziej lubię chusteczki z babydreama :)

Ogólnie jakiegoś dola zlapalam, za dużo czasu z dzieciakami... mąż wolne kończy, od jutra szara rzeczywistość... żeby tylko cierpliwości wystarczyło... szczególności dla starszego synka... ech...

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bettina mój Olaf też ryczy jak na plecach jest...no teraz trochę mniej jak wykombinowal to obracanie... ale jak go tylko położyć wyżej to myk i się podciąga do siedzenia... więc ginie wszystkich (mamę i męża) że jak zaczyna tak Olaf wywijac to mają go dawać na płasko na koc i tyle. Olaf też właśnie się odbija nóżkami :/ za szybko no[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry