reklama

Lutowe mamy 2016

Dobry.

Magmich to bylo szczepienie na 7 chorob w 2 szczepionkach.
Zaraz zadzwonie do lekarza bo cos mi sie nie podoba...zmienil date przedostatniego szczepienia...ze niby teraz byla a nie miesiac wczesniej [emoji15]

Zuzanka tak noc dzis lepsza bo spalysmy 6 godzin wiec postep jest.Dalam jej na noc tez jeszcze paracetamol :)

Slonik fajny bo m szeleszczace uszka,grzechotke malego slonika,gryzaczek,piszczaca zyrafke i wibrujaca pileczke.Duzo wzorow jest do wyboru

1466574855-1d1mld.jpeg

Patrzcie na to :) jeszcze nie na teraz ale tez fajowa sprawa i z ulubionej serii mojej malej
1466575106-1d1mld.jpeg

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i my. Mała wstała o 7.30 wypiła swoje śniadanko i widzę że próbuje zasnąć więc może jeszcze pośpimy.
U mnie za jednym oknem piękne słońce a za drugim czarna chmura jak na burzę zobaczymy co wygra w tym pojedynku.

Aschlee a jak dzisiaj Vivi się czuje?

Zosiek dziś urządził pobudkę o 6.00 ale o 7.00 usnęła znowu i dalej sobie śpi :)

U nas to są ukochane zabawki- krówka i lala. Mamy też http://www.e-swiatdziecka.com.pl/me...78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/l/c/lc27013.jpg , ale Zosia nie bawi się tym sama, lubi go za to oglądać i dotykać jak się bawię z nią :)

Dziewczyny jak często wymieniacie butelki?

Aschlee ten piesek super:) Z takich bujaków swojego czasu były misie w biedronce. My gdzieś mamy zakopany po siostrzenicy, trzeba go tylko odnaleźć:)
A te węże są też super do wózka:)

Czekam aż się Zosia obudzi i idziemy na spacer:) już wszytsko przygotowałam. Lepiej jak wyjdziemy koło 9.00 to wrócimy przed najgorszym upałem.

Załączniki

• WP_20160622_08_33_12_Pro.jpg
    WP_20160622_08_33_12_Pro.jpg
    449 KB · Wyświetleń: 85
  • WP_20160622_08_32_28_Pro.jpg
    WP_20160622_08_32_28_Pro.jpg
    356,6 KB · Wyświetleń: 81
Magmich dzis jest lepiej na szczescie choc zobaczymy co bedzie dalej bo ja jak pochwale to zawsze zmiana o 360 stopni :)

Sprezynke kupilam na www.amazon.de taniutka bo tylko 16 euro kosztowala a robi forore nawet podczad duzego placzu :tak:

NowaNatka my ogolnie uwielbiamy zabaweczki z tej serii.Nie sa jakies drogie a porzadnie wykonane i nie wiem czym ja tak przyciagaja ale za kazdym razem jak je widzi to jest usmiech od ucha do ucha a potem gadanir ok godziny i nawet z nim spi :) foto robione dosc dawno temu ale nadal je tlamsi codziennie :)
Dziecko sasiadki tez ma szal na punkcie tych misiow tylko ze ma nosorozca

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry