My mamy kolejne usg bioderek w lipcu, muszę zobaczyć kiedy żebym nie przegapiła.
Też mam węża sprężynę ale jeszcze go nie używaliśmy. Na czym go wieszacie?
Książeczkę "kąpielową" też mam i dałam dopiero wczoraj do zabawy, zainteresowała się ale trochę potem miała buźkę czerwoną od niej

Pacynki na razie na mojej nie robią wrażenia.
Magmich moja sztangą wali się po kolanie, głowę na szczęście omija
Aschlee śliczne te misiaki! I córa też cudo, słodka dziewczynka

Okład z sody rób po kilka razy dziennie aż obrzęk nie zejdzie. Chyba, że będzie się długo utrzymywał to do lekarza lepiej się udać. Biedne te nasze dzieciaczki z tymi szczepieniami
Ja butelek nie wymieniałam i nawet nie rozważałam tego póki co. Nawet używam jeszcze tych malutkich 125 ml. Wymieniam tylko smoczki. A co ile powinno się wymieniać? Bo moje są raczej w dobrym stanie hmm
U nas od 4 Hanula była jakaś nerwowa, co chwila wstawałam podać jej smoczka. Przed 7 dopiero obudziła się na mleko, zasnęła po 8 z płaczem i musiałam lulać. Przed chwilą też musiałam usypiać na rękach bo był płacz.

Dziewczyny wiem, że pytanie o mm było milion razy ale same wiecie jak to jest przekopać się przez ten wątek. Jakie używacie i nie macie problemu z twardą kupą?
My używaliśmy hippa na kolki a od 2,5 tygodnia używamy zwykłego hippa i ono zatwardza kupy. Podaję wodę i herbatki ale wiadomo, że jednego dnia wypije mniej a drugiego więcej więc raczej zmienię mleko tylko na jakie?