reklama

Lutowe mamy 2016

Ola pochwal się co kupiłaś

U nas spanie od 20 do 5-6, dosypiamy do 8-9 a w dzień to z reguły 3 drzemki po 30 min, 2 godz spania - marzenie ;)

My mamy moskitiere w drzwiach balkonowych z lidla, taka na ramie aluminiowej jak drzwi, jest super. W końcu zero robactwa w domu. Jest za niska 10 cm ale coś tam przykleje i będzie git.

No dobra, kupię najpierw bebilon i zobaczymy, ale mam stres. Zawsze się denerwuje jak coś jej zmieniam żeby nie pogorszyć ;(

Napisane na SM-G350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nid mowcie mi o moskitierach bo ja mieszkam w lesie miedzy jeziorami mam moskitiery w kazdym oknie a te france komary i pajacury i tak ktoredys laduja mi sie do domu wrrrrrr

U nas ze spaniem tak jak u Bettiny. Ale ostatnio przy popoludniowej drzemce kładę się obok i sobie czytam, Zosia budzi się po pół godziny a ja udaję, że śpię (wiem, okropna jestem) i ona usypia na koljeną godzinę, czasem nawet do półtorej. :)
Ola pokaż co zakupiłaś!
magmich przecież koń na biegunach zaraz Ci się przyda:)

Mkvet ja już na tego konia patrzeć nie mogę i wcale nie był dużo używany no ale dobra może nie wydam tylko znajdę mu jakąś skrytkę;)

Ola no chwal się no.

Aschlee to okolice zapewne masz piękne.

Magmich to moja obudziła się tak samo jak Twoja i również długa drzemkę miała ze aż sprawdzałam czy wszystko ok.:-) to pewnie przez tą poranną pobudke odsypia... Spala od 11 z hakiem. Teraz sobie coś opowiada.
Jak Ci coś porządnego apropo moskitiery na drzwi balkonowe wpadnie to proszę o linka u nas ten sam problem i także był to wymysł męża... a teraz się męcz z tymi robalami, młody w kółko wychodzi przez taras do ogrodu bo tak wygodniej.
Ja z kolei zamówiłam dziś ubranka we na tą kostkę już dawno miałam chęć. Oczywiście mężowi nic nie mówię bo on tylko "przecież ona wszystko ma i nie potrzebuje " a tak naprawdę nie zna do końca jej garderoby i chyba nie zdaje sobie sprawy jak te dzieci szybko rosną. U nas do tej pory mata robiła furorę ale chyba już z niej "wyrasta " hihi mamy tez taka uciekajaca i brzeczaca biedronke.
Z każdym dniem coraz więcej drukujecie tematy nam się nie kończą. .. a ja myślałam ze tu dziś cisza będzie ze względu na pogodę. Aj nie ma to jak telefony tablety itd.z dostępem do Internetu kto by pomyślał kilka lat temuuuu :-):-)

dzieczyny wracając do smoczków na jaki nr smoczka przeszlyscie bo ja mam jeszcze 1 m+ i widzę ze mu starcza bo pije tylko wodę z butli.przyznam szczerze ze nie dawalam żadnych herbatek jeszcze . Karmie piersia i nie wiem od jakich zacząć.chcialam dawać koperkowa jak mial 2mc to polozna odradzila. .

reklama
Kamisia kiedys kobiety z wozkami spotykaly sie na ławkach w parku, a teraz na forach :D

My sie tu z Antkiem namiotujemy, a tu wrze na bb :)

Kupilam kostke oczywiscie no i to: Link do: Nattou Mini Pozytywka Pies Cyril - Karuzelki i pozytywki - Sklep internetowy - satysfakcja.pl
i toooo: Link do: Bam Bam Moja Muzyczna Kula - Zabawki dla najmłodszych - Sklep internetowy - satysfakcja.pl
i takie cos: Link do: Bam Bam Miękkie Klocuszki - Zabawki dla najmłodszych - Sklep internetowy - satysfakcja.pl

Jeju niby tylko 4 rzeczy a z przesylka wyszlo prawie 200 zł :o maz nic nie wie, nie zdradzcie mnie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry