reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzień dobry!

My dzisiaj od rana w biegu! Sprzątanie, pranie itd. Słonecznie dzisiaj i całe 20 st. Ja się już zmęczyłam, a młody dalej sprząta :-D

U nas mąż może wejść ze mną do lekarza a co do dziecka to nie wiem bo nie próbowałam :-)

Z moją pamięcią też nie najlepiej :p Wchodzę do pokoju i nie wiem po co tam poszłam. Jadę na zakupy i wracam tylko z połową hehe mąż się wkurza, ale co zdarza się nawet najlepszemu :p

Umnie miało być sprzątanie ale niestety córa tak dowodzi ze nie jestem w stanie nic zrobić prawie cały czas na rękach i na złość mąż pojechał do swojej matki mam nadzieje ze zaniedlugo wróci . Wogóle to dostał mąż telefon o przeniesieniu go do kłodzka :-( mam tylko cicha nadzieje ze to chwilowe szkolenie i dadzą go gdzieś bliżej

Magda_z_uk, bo miałam mieć 1 sierpnia ale lekarz musi w sobotę wyjechać i genetyczne z tego dnia przenieśli na dzisiaj. Pisałam na forum ale zapomniałam do Ciebie - nic się nie stało jak usunęłaś.
Ja zaraz wyruszam, co prawda na 16:20 ale jeżdzę za Gdańsk a u mnie przez wakacje i przez to ,że na samej starówce prawie że mieszkam to są takie korki i wszystko stoi bo mieszkam przy wylotówce na s7 i od akademii muzycznej korek :wściekła/y:
Dzięki za kciuki :-)

reklama
Do góry