reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Mi lekarz przepisał na zapalenie pęcherza furoxin, ale obawiam się ze przy moim nasileniu to mało zadziała- suplement a nie lek. Dodatkowo pije wodę z cytryna i sokiem z żurawiny..spróbuję to wypłukać z siebie. A może pamiętasz jak Ty sobie radziłas z zapaleniem pęcherza? Albo któras z Was ma jakiś bezpieczny sposób.
Ja tez kolejna wizytę mam za 6 tygodni..nie wiem czy to nie za rzadko?

reklama
Hej dziewczyny, dzisiaj rano teścik pokazał dwie piękne krechy :) będę więc po raz drugi mamą :) jak się okazuje w lutym. Wizyta w poniedziałek ale pewnie jeszcze nic nie będzie widać, bo dzisiaj dopiero minął tydzień po spodziewanej @ Przyjmiecie mnie do swego grona?:)

CccKkk - na początku chyba urosept, a potem brałam dwa razy jakiś antybiotyk. W drugiej ciąży co jakiś czas robilam sobie profilaktycznie kurację właśnie sokiem z żurawiny i jak tylko miałam drobne przeczucie to brałam urosept i jakoś udało się przejść całą ciążę bez zapaleń.
Gdybyś się obawiała, że nie przeszło, albo miała jakieś objawy to zawsze możesz pójść do rodzinnego - skierowanie na badanie moczu (ewentualnie na posiew) bez problemu Ci da, a w razie potrzeby może też dobrać antybiotyk.

Bylam, ciaza wg usg jest tydzien mlodsza, 5 tydz i 5 dzien, jest duze ladne cialko zolte, pecherzyk tez, widzial miejsce gdzie jego zdaniem tworzy sie zarodek. Serducha brak, kazal przyjsc za 2 tyg, mowi, ze ma slaby sprzet i ze na swoim moze zobaczylby wiecej. Ogolnie pow, ze ciaza jest i musimy poczekac i zebym sie wogole nie przejmowala. Ja dla swojego spokoju pojde w tym tyg do drugiej przychodni, gdzie w tamtej ciazy bylam na poczatku, bo maja dobry sprzet

Madziolina no i super ważne ze już jest i na swoim miejscu a na serduszko jeszcze wcześnie więc za tydzień na bank już będzie walić jak dzwon:)

reklama
Do góry