Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Demolka oj tak....staniki z primarku lubię i ja :-) Masz w planach kiedyś odwiedzić Uk? Tak z ciekawości pytam 
Aschlee rozumiem doskonale Twoje obawy
To tak, jak mi ktoś mówi "nie panikuj" kiedy mówię,że córka chora, bo przecież dużo kobiet w ciąży choruje lub ma chore dzieci, ale ja swoje wiem.....Przez głupi wirus dziś mija równe 9 miesięcy od kiedy Kajusia odeszła :-( Ehh..... Bądź dobrej myśli. Ja będę trzymać za Was kciuki kochana 
Solla otóż to. Wiadomo,że jak komuś mówisz,że w zdrowej ciąży tylko 2 usg, to jest to szok, ale z drugiej strony....czy faktycznie potrzeba więcej? Położne mają tu ogromną wiedzę, umieją wagę dziecka oszacować bez usg (moja z drugą córką trafiła idealnie :-) ) Nie spotkałam się znowu, by komuś odmówiono usg gdy były obawy o cokolwiek. Ja swoje przeszłam w III ciąży przy rozchodzącym się spojeniu, no i w tej ostatniej i nigdy nie powiem,że tu system jest zły. Cieszę się,że nie jestem tu sama spoza granic :-)

Aschlee rozumiem doskonale Twoje obawy

Solla otóż to. Wiadomo,że jak komuś mówisz,że w zdrowej ciąży tylko 2 usg, to jest to szok, ale z drugiej strony....czy faktycznie potrzeba więcej? Położne mają tu ogromną wiedzę, umieją wagę dziecka oszacować bez usg (moja z drugą córką trafiła idealnie :-) ) Nie spotkałam się znowu, by komuś odmówiono usg gdy były obawy o cokolwiek. Ja swoje przeszłam w III ciąży przy rozchodzącym się spojeniu, no i w tej ostatniej i nigdy nie powiem,że tu system jest zły. Cieszę się,że nie jestem tu sama spoza granic :-)