reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

A ja mam kompa w pracy i na razie tu najczęściej z Wami rozmawiam, w domu na razie się nie wyrabiam. Może na zwolnieniu będę miała inny rytm to i wieczorem wejdę :)

reklama
Cze dziewczyny,
moge do was dolaczyc? Przeczytalam wszystkie wpisy i gratuluje wszystim mamusia :)
Ja mieszkam w UK mam cudnego 2,5 letniego synka i jestem obecnie w 6tyg ciazy. wedlug suwacza 5i 6 dniu... Poprzednia ciaze przeszlam na aspirynie 75 i fragminie 5000 ze wzgledu na moja trombofilie (niedobor antytrombiny III).Staralismy sie o synka 7 lat i w miedzyczasie 4 razy poronilam. Bylo bardzo ciezko bo na poczatku krwawilam i lezalam do 15tyg. pozniej w 17 tyg. brzuch mi sie stawial i tez lezalam praktycznie do 8 miesiaca. Ale bylo warto pocierpiec, moj synek jest kochany :D Jestem pod opieka ekipy lekarzy z kliniki i czekam na 1 scan w UK. Wrocilam 2 dni temu z Polski i mialam tam usg w 5tyg 3 dniu i bylo widac pecherzyk ale bez zarodka, nie wiem czy to nie bylo za wczesnie na zarodek. Staram sie byc dobrej mysli, tylko czuje takie dziwne klucie w szyjce macicy i ciezar jakby... czy ktoras z Was tez tak ma?

Pozdrawiam Was wszystkie :-)

muffy, będzie nam bardzo miło jak dołączysz :)
Połowy z tego co napisałaś nie rozumiem ;) ale życzę Ci bezproblemowej ciąży tym razem :)

Muffy witaj.Milo ze dolaczylas :)

Milenia ja jednye co czuje to tak jakbym miala tam taki balonik.Szczegolnie jak leze na plecach,badz siedze

reklama
Muffy witaj miło nam :-) . Ja tam mam z ta szyjka i dół brzucha robi się taki twardy i dziwne uczucie mam. Szyjka mnie kluje ale to chyba przez to ze 1 marca miałam usuwana nadrzerke i mam bliznę na szyjce

Do góry