reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka - zazdroszczę apetytu. Mnie muli na samą myśl o jedzeniu i w ogóle na nic nie mam ochoty, a jak nie jem to czuję się jeszcze gorzej. Ale u mnie to kwestia pierszego trymestru, potem nadrobię ;-)
My dziś zaczynamy długi weekend i będziemy odwiedzać jednych i drugich dziadków (ale chyba jeszcze bez informowania), więc nie wiem czy będę tu miała kiedy zaglądać. Na wszelki wypadek życzę Wam spokoju i braku powodów do zmartwień. Do potem.

Ostatnia edycja:
Dzien doberek :)
Mnie tez spalo sie dzisiaj super.Obudzilam sie a moj kot lezal u mnie na glowie hihi a teraz ciagle lazi za mna

reklama
Dzień dobry :-)

Mi się bardzo dobrze śpi ostatnio,tylko krótko :-D Taka dziś wyjątkowo piękna pogoda, a ja zamiast wywalić się w ogrodzie,to oczywiście mam znowu zalatany dzień. W weekend pewnie będzie lało :eek:

Kochane miłego dnia Wam życzę! I dziękuję, że wczoraj byście, kiedy dopadł mnie ten straszny smutek :tak: :-)

Do góry