reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Wszystko mnie już boli od leżenia. Jutro wizyta zobaczymy co tam u mojej fasolki. Muszę pogadać z lekarzem o wyjeździe na wakacje mam nadzieje że nie będzie przeciwwskazań bo chłopaki się zapłaczą.

Coś nie tak raz mi wiadomości ucina i suwaczki mi znikły :wściekła/y:

reklama
Jadźka dziękuję kochana, już lepiej :tak: To chyba ta data zawsze na mnie tak źle wpływa :huh: Jak plamienia? Lepiej?

Lady czytałam o tabletkach. Jakoś prevomit chyba się nazywają i dziewczyny biorą je w ciąży. W tak skrajnych przypadkach bym szukała ratunku. Wymioty są ok, póki nie jesteś odwodniona. Jak już nie siusiasz, masz bóle głowy itp, to biegiem do lekarza, ok? Uważaj na siebie kochana. Moja mama wymiotowała ze mną bite 9 miesięcy! Jadła tylko kisiel i kwaśną śmietanę....do dziś mi to wypomina :-p

Choco
słusznie prawisz....kto może, niech śpi i odpoczywa :-) Nim się dziewczyny obejrzą ciężkie czasy nastaną :-D Kochana, powodzenia dziś Ci życzę i czekam na wieści :tak:

images (16).jpg

Margarita
patrzą się, albo nam się wydaje,że patrzą się na brzuch :-D Tez mam takie wrażenie zawsze. W razie W mów im,że masz maluszka pod pachą :-p Zrozumieją aluzję :-D

Milenia mnie też wczoraj brzuch bolał. Dziś lepiej, ale przestraszyłam się nie na żarty. Nie miałam nigdy takiego w ciąży...ehhhh...uważaj kochana na siebie :happy:

Dziewczyny Wy też macie taki paskudny metaliczny posmak w ustach? :szok: Jejuuuu, masakra!!! Miałam raz w ciąży, ale nie aż tak :eek:

Załączniki

• images (16).jpg
    images (16).jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry