reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Margarita w poprzednej ciazy mialam to samo i zauwazylam ze teraz tez sie zaczyna ;) - to NORMALNE ;)

Milenia, my w tym roku mamy już za soba wyprawiane córki chrzciny w kwietniu, później wesele u brata ciotecznego mojego meza w maju, teraz wesele kolezanki a w sierpniu wesele siostry ciotecznej meza... takze tego :)
Sytuacja wyglada tak, ze nikt nie wie jeszcze ze jestem w ciazy wiec isc musimy. A ze na nasze wesele dostalismy dwa takie same komplety sztuccow to kolezanka jutro jeden z nich dostanie i tez bedziemy na plusie ;) kreacje mam - bo juz imprezy za mna, wiec tylko pojde do fryzjera do porzadku sie doprowadze i tyle. Aczkolwiek nie zmienia to faktu, ze nadal mi sie nie chce ;)

reklama
Haha :) Ja o tym nawet nie myślę, cycki bolą, brzuch też, wzdęcia jakieś, ropne pryszcze, kurde z każdej strony mnie coś boli. Mąż ma zakaz zbliżania, wszelkie próby na własne ryzyko ;)

Witajcie dziewczyny :-)

Ja dziś jakaś połamana wstałam, ale to chyba już zmęczenie tygodniem :confused2:

Wszystkim życzę udanego dnia!
:tak:

Margarita takie sny w ciąży są często do końca. Bardzo wyraźne i realistyczne. Często straszne, dziwne, albo właśnie erotyczne. Też już weszłam w fazę ciążowych snów, tylko u mnie więcej tych strasznych niestety :huh:

No i po badaniach wyszło zaledwie 320 zł :-) wyniki dopiero we wtorek

No faktycznie....zaledwie :szok: Kochana, kciuki za wyniki już trzymam! :-)

Pytanko mam. Czy Wam apka na telefonie chodzi normalnie? U mnie lipa od wczoraj. Tzn. niby jest ok, ale jak próbuję uruchomić, to wczytuje mi bez końca :no: Poratujcie pomysłem, co z tym zrobić, bo uschnę bez Was poza domem :-p

reklama
Do góry