reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny jak u was ze sluzem ?? byłam teraz w WC i podcierajac się zauważyłam dużo ilość śluzu białego takiego budyniowego bez krwi poprostu taki bielusienki biały

W I ciąży miałam tego okropnie dużo. Normalne. Niektóre babeczki tak mają w ciąży. Mleczny śluz zdarza się często w ciąży i o niczym złym nie musi świadczyć. Sporo o tym w sieci :happy: Jak się martwisz, to na wizycie powiedz o tym lekarzowi :tak:

reklama
Magda ok :) Do lekarza wybieram się w lipcu i to pewnie w połowie, nie chcę wcześniej bo pewnie niewiele będzie widać i tylko się zestresuje, chyba że będą plamienia jakieś.

Cześć, dziewczyny!
Podczytuję Was od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć do zacnego grona:)
Krótko o mnie - termin OM 04.05.2015, termin pierwszej wizyty u ginka - 27.06.2015. Nie wiem czy tochę nie za późno, ale boję się iść wcześniej ze względu na poprzednią ciążę - poszłam za wcześnie, praktycznie nic nie było widać, a po długim nerwowym czekaniu skończyło się na pustym jaju i łyżeczkowaniu (w lutym br). Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok... Termin porodu wg kalkulatorów internetowych jest około walentynkowy - 13.02.2016 :)

Witam wszystkie przyszłe Mamy! :)

reklama
Nowa,Betula witamy serdecznie.

Mi już troche lepiej troche popłakałam, przegryzłam to w sobie i pomyśle przez wekend co z tym zrobie może zawitam jeszcze gdzieś na usg.
A co do śluzu to u mnie też więcej

Do góry