reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam was :-) jadzka dzięki tak pomogło :-) ale chyba głaskanie tatusia po brzuszku ;-) mąż mi zrobił niespodziankę i przyjechał z wojska w nocy :) nic mi nie powiedział tylko wszedł do domku pocałował brzuszek obudziłam się i myślałam że mi się to śni :)
I jak narazie nie boli nic :-D

dzięki ech trochę się boje tym bardziej ze rano jak się obudziłam to miałam takie mocne klucie w podbrzuszu od razu pobiegłam do toalety i spr csą coś się nie dzieje :( strach ma wielkie oczy ..

Cześć dziewczyny!
Chętnie dołłączę do grupy jeśli nie ma cie nic przeciwko :) Termin obliczłam sobie na około 18.lutego :) U lekarza nie byłam bo mieszkam w Norwegii a tu pierwsza wizyta dopiero po 10 tygodniu :(
Pozdrawiam wszystkie mamusie i życzę nam duuuużo zdrówka i dobrego samopoczucia :)

reklama
Dzień dobry kochane :-)

U mnie już 10, a ja dopiero się obudziłam. Mąż z dziećmi pojechał po świeże pieczywo. Kocham takie poranki :happy:

Jadzia jak plamienie? Moje dziewczyny też się wiecznie kłócą,mimo że żyć bez siebie nie mogą :-p

Kropek czekam na wieści również i ja. Zapewne będą pozytywne kochana! Kciuki mocno trzymam :-)

Bozienka cieszę się,że bóle odpuściły. Mąż rewelacja! Uwielbiam takie niespodzianki :-)

Lena witaj i śmiało się rozgosc :-) Mamy póki co podobny termin. Ja mieszkam w Uk więc też troszkę inaczej z tymi wizytami ;-) Damy radę. Czas bardzo szybko leci :happy:

Miłego dnia kochane! Ja idę na pyszną kawkę :-)

Do góry