reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy 2016

Bozienko ogolnie fajnie :) widzisz ok pol godzinki jak nie dluzej dzidziusia :) lekarz mierzy, mierzy, mierzy i mierzy.. wszystko co potrzeba bo wazne :) a Ty sobie patrzysz jak sie rusza :) wiadomo jaka waga dzidziusia, termin porodu coraz bardziej przyblizony, dzidziusia mi moj lekarz pokazal na takich wykresach gdzie sie znajduje a jakie sa normy i chyba tyle :)
Oczywiscie dostalam opis badania, zdjecia i film :)

reklama
Choco hmm a jak często masz ?? Tez kilka razy miałam . Bardzo nie bezpieczne to nie jest trzeba uważać żeby się nie odwodnic dużo pić nie wiem jak z węglem jest czy można czy nie

My w drodze. Drodze makabrycznej bo mąż wybrał krótszą = dziurawą. Wytrzęsło mnie już tak, że mam ochotę zawrócić. ...Ale zostało nam 40 min

Witam się i ja :-)

U nas znowu leje :confused2: Nienawidzę takich szarych dni! Nic mi się nie chce. Miałam robić pierogi, ale wczoraj nie zdążyłam farszów naszykować, więc zrobię za tydzień, a dziś mielone z kurczaka, choć ja na mięso ochoty nie mam wcale :eek:

Zuzanko zdrówka dla córeczki! Nich szybciutko zdrowieje :tak:

Moja Nelly też z gorączką :-( Kurka.....powtórka z zeszłego roku! Też na końcówce roku szkolnego miała gorączkę. Skończyła wtedy na dwóch antybiotykach w odstępie 3 tygodni. Ja złapałam od niej i tak straciłam Kaję :sad: Nie chce mi się nawet Wam smęcić jaki straszny mam żal teraz,że znowu jakieś cholerstwo się nas czepiło.....no nie ma los litości.....nie umiem być ponad tym :-(

Carolajna ja z tym karmieniem mam porównani, więc jest mi dużo łatwiej podejmować decyzję. Jeśli faktycznie chcesz mieć tzw czyste sumienie, to spróbuj. A nóż się w tym rewelacyjnie odnajdziesz? :happy:

Madzia ja znowu mam złe wspomnienia z wiecznie wiszącym u cycka dzieckiem i jednak wolę mm, choć jak piszesz-butla, to żadna wygoda :sorry:

Kropeczku piszesz,że kp to wygoda.....widzisz, a mi już od kilku lat wmawiają,że idę na łatwiznę,bo Niki i Marcela nie karmiłam cycem :-p Ile ludzi tyle opinii i chyba nigdy w tej materii nie będzie zgody. Najważniejsze,że mamy wybór :happy:

Gwiazdeczko też mam często takie paskudne dni :sorry: Pocieszam się jednak,że do końca I trymestru już bliżej niż dalej. Tego się się trzymajmy :tak:

Choco biegunki się często zdarzają w ciąży tak samo jak zaparcia. Pamiętaj, by pić dużo i na pewno nic złego się nie stanie ;-)

Bozienko na tym I genetycznym najważniejsza jest przezierność karkowa i obecność kości nosowej ;-)

Idę wyszykowac Nikę na urodziny koleżanki. Miłego popołudnia laseczki :-)

reklama
Do góry